-
Usta UstaSzukam tytułu piosenki kiedy ten facet szukał Juli w super markecie z góry dzięki^^ ...
-
Piosenka Z RadiaHej:D szukam tytułu piosenki która zamieszczam w załączniku. Troche zla jakos, bo nagrywana telefonem z ...
-
Wonderful Life -HURTSW jakiej jeszcze piosence/piosenkach, występuję take samo lub podobne rozpoczecie, chodzi o wstęp, to co ...
-
Tytuły Piosenek Z FilmikuCzy ktoś może z tego filmiku [youtube.com] , napisać mi tytuły piosenek co w nim ...
-
Szukam Pewnego UtworuZ tego co wiem jest to nowość,widziałem teledysk.Mężczyzna w garniturze budzi się rano po imprezie ...
-
Szukam Nuty Z Lat Prawdopodobnie 90[youtube.com] zaczyna sie w 43 sekundzie :face-crying:
-
Posuzkuę Tytuły Starej Ale Jarej Nutki;)Witam poszukuję tytuły tej oto nuty: [www10.zippyshare.com]
-
Muzyka Z Filmiku[youtube.com] Poszukuje tej o to nutki :
-
Co to Za Muzyka , Prosze Pomóżcie[youtube.com] ta muzyka zaczyna sie w 20 sekundzie filmiku . będę wdzięczna..
-
Piosenka Z Rebel TVPoszukuję piosenki która leciała jakiś czas temu na Rebel TV. Teledysk był czarno biały, to ...
-
Co to Za Nutka?[w852.wrzuta.pl]
-
"I Will I Will I Will I Wiiiill!"W radiu leci taka przepiękna piosenka, pamiętam tylko słowa z końcówki refrenu "I will I ...
-
PILNIE POSZUKUJE PIOSENKIMega pilnie poszukuje piosenki, ktora 11.10.2010 ok 17 leciała, na radiu helax.. nie znam tytułu, ...
-
Bradzo Prosze O PomocJak nutka leci w tle ?? [youtube.com]
-
Bleach Openning 13[youtube.com] Jak nazywa się ta piosenka? Patrzałem ten tytuł co jest nad filmikiem ale nic ...
-
Jakiś Staroć Z KasetyWiecie może co to za utwór? Załączam obok. Liczę na was. [w891.wrzuta.pl]
-
Proszę O Pomoc Z Tytułem UtworuParę lat temu na vivie lub na mtv widziałem teledysk pewnej piosenki. Teledysk był animowany. ...
-
Matrix RemixOd dluzszego czasu probuje sie dowiedziec co to za muza ale poza tym ze to ...
-
HEMP MEEE !!! Dobry RAP !!! HELP!!!!Da ktoś linka do downland ? [youtube.com] Szukam i szukam, i znaleźć nie moge :( Albo prześle ...
-
Piosenka, Która Często Leci W Radiu..Przed chwilą byłem na dyskotece i usłyszałem ciekawy kawałek,a mianowicie (nie znam dokładnie angielskiego więc, ...
-
Joseph...?Szukam piosenki pewnego pana o imieniu Joseph, pierwsza litera jego nazwiska to H. Akcja teledysku ...
-
Co Ta Za Utwór?stara piosenka czesto leci w radiu. spiewa mezczyzna. w refrenie jest cos w stylu: gap ...
-
Tytuł Piosnekizna ktoś może tytuł piosenki której fragment tekstu brzmi tell what you mean to say ...
-
Muzyka Z Filmiku:face-plain:Poszukuje tytułu piosenki z tego filmiku [youtube.com]