-
Disco Polo, piosenka Weekendu podobna do ...[youtube.com] od 1:01-1:20 jest to kawalek z innego utworu. Prosze o pomoc
-
Teledysk- pop, animowanyWitam! Szukam teledysku z dziewczyna w roli głównej. Jeżeli dobrze kojarzę to był to teledysk ...
-
Piosenki z setówWitam szukam kilku piosenek z tych setów [seciki.pl] 9:30/34:30/ z seta DJ CARTER 47minuta z ...
-
piosenka depeche mode w reklamie vw golfWitam. Zna ktoś wykonawców każdej wersji piosenki depeche mode w reklamie vw golf? Interesuje mnie ...
-
Co to za nutawitajcie co to za nutka ? [facebook.com]
-
5-10-15Pamieta ktos melodie ktora zaczynala program 5-10-15?
-
Szukam muzyki z gatunku 'epic music' podobnej do......tego świetnego utworu: [youtube.com] Bądź tego: [youtube.com] Będę wdzięczny za kilka propozycji, bo bardzo spodobała mi się taka emocjonalna, ...
-
mroczna piosenka z ekstazą w refrenieJest to piosenka mająca ok.5-10 lat, raczej w stylu r'n'b, choć swoim mrocznym klimatem i ...
-
Co to za piosenka? Mam fragment!Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu tego utworu oraz wykonawcy. Fragment do pobrania w załączniku. [speedy.sh] Z ...
-
Pomoże ktoś w rozpoznaniu tych 2 nut?Zna ktoś tytuły tych utworów? [vimeo.com]
-
piosenka w tle po występie starszego iwanna be ...Kto śpiewa tą piosenke zaraz po występie "Starszego" i wanna be iwanna be jakoś ...
-
Utwór z początku 'traileru'Witam! Nie mogłam znaleźć odpowiedniej kategorii, ale myślę, że ta też pasuje... otóż: [youtube.com] Jaki utwór słychać ...
-
A state of trance Armin van buuren.Poszukuje piosenki ze state of trance Armina, gdzie kobieta spiewala cos w stylu " again ...
-
Piosenka dla kierowców "..Ja nie jestem taka zła.."Cześć, słyszałem jakiś czas temu w pierwszym programie Polskiego radia wieczorem bardzo fajną piosenkę coś ...
-
NutaPomocy.
-
Nagranie - zadanie dla fajnych ludzibardzo chciałabym was prosić o nagranie samej nuty pochodzącej z odcinka 900 z serialu ...
-
Piosenka ze starej reklamy Knorr-cha cha cha(saksofon)Szukam piosenki która ma rytm cha cha cha, główną rolę pełni w niej saksofon, wokalistą ...
-
Nagranie youtubeCzy zna ktoś utwór z tego nagrania? Bo CANZONE D'AMORE jest ale całkowicie inne wersje ...
-
Stary, polski rock. Pomoże ktoś?Ostatnio wpadła mi do głowy piosenka polska piosenka rockowa. Wykonawca jest mężczyzną. Muzyka jest dość ...
-
Pierwsza Miłość 1 Sezon Odcinek 900kiedy był rockowy podkład w którym momencie ?
-
Piosenka z refrenem "diffrent world"Szukam piosenki ktora ma w refrenie slowa: "diffrent world" powtarzaja sie one kilka razy w ...
-
Piosenka widmoKiedyś robiąc porządek w samochodzie znalazłem kasetę ze starymi hitami Vivy. Coś w stylu "Viva ...
-
Czy zna ktoś tą piosenkę?[facebook.com]
-
Hip-hop, piosenka po słowachSzukałam tytułu i wykonawcy tych słów "czasem myślę, że nie dam już rady, często piszę ...