-
Piosenka usłyszana w radiu eska.Witam. Poszukuję pewnej piosenki,którą usłyszałem w radiu eska.Śpiewał mężczyzna "but babe i just on the dark ...
-
Poszukuję nazwy piosenki z filimiku ;)[youtube.com] jest to ta piosenka, jeśli ktoś ją zna proszę o tytuł ;D z góry ...
-
Muzyka usłyszana w sklepie .Witam . Przesyłam link w którym znajduje się muzyka, której nie mogę odnaleźć . Usłyszałem ...
-
Co to za muzyka w tle?Witam. Chciałbym się dowiedzieć co to za muzyka w tle filmiku leci? [youtube.com]
-
poszukuje piosenki z gitara w tlepiosenka zaczyna sie tak " you know i can believe you other thing seems unnatural ...
-
Muzyka z reklamy Skody(?)W tej reklamie mamy mężczyznę skaczącego na BMX i oczywiście samochód jedyne słowo to reality ...
-
Muzyka z internetowego radiaJedyne co kojarzę to tekst, w którym grubym głosem mężczyzna powtarzał : "TURN IT UP... ...
-
poszukiwany teledyskWitajcie.Poszukuję teledysku z zacną nutą.Nie pamiętam nic poza kilkoma szczegółami-więc tak dwóch gości na rowerach,są ...
-
Piosenka z filmu ,,Zabójczy numer'' (2006) ?Chodzi mi o scenę kiedy to Josh Hartnett , przychodzi do domu z kawą i ...
-
Reklama YT, która była jakiś czas temu ( rok plus )Cze, rok - półtora, może dwa lata temu na YT była reklama wiecie przed filmikiem ...
-
stara piosenka dance/trance lata 90Witam, na początku się przywitam i mam wielką prośbę. Od kilku lat szukam piosenki lecącej ...
-
Nuta z radiaUsłyszałem niedawno w radiu piosenke i nie może mi wyjść z głowy, była w stylu ...
-
Co to za piosenka [prawdopodobnie Chillstep]Chodzi mi o tytuł piosenki z początku tego filmu: [youtube.com]
-
Co to za utwór[youtube.com] UTWÓR ZACZYNA SIĘ 3:04 trwa tylko 4 albo 5 sek
-
CO to za muzyka?[youtube.com] co to za muzyka zaczyna się 3:04
-
Jaka to piosenkaWitam, poszukuje tytułu pierwszej piosenki z tego secika, pozdrawiam. [www3.zippyshare.com]
-
Muzyka w tle[gazeta.tv]
-
Piosenka z Projekt-X i Spider-Man 2Witam ta piosenka jest z projekt-x i Spiderman 2 załączam plik mp3 nagrany z filmu ...
-
Piosenka z filmu na YT[youtube.com] Kto wie co to za nutka do 0:38
-
Spiżowi Mocni - Na Pełnym nuta od 7: 31 zna ktoś[youtube.com]
-
Szukam Piosenki Z Radia Open FMSiemaneczko. Ostatnio grając w lola słyszałem nutkę coś typu jimmy shake baby, shake. Dodam iż słuchałem ...
-
15sek. w mp3 klubowego bitu, może ktoś wie co to ? ;)Witam, mam tylko 15sek w formacie mp3 które pobrało się na kompa z sewera cs. ...
-
Seven Nation Army wersja meczowa siatkówkaCześć, podczas meczy siatkówki Magiera&Kułaga puszczają "Seven Nation Army" White Stripes, ale jakiś remix chyba. Samą ...
-
Tytuł piosenki na podstawie opisu teledyskuWitajcie, chodzi od paru dni po głowie piosenka, którą kiedyś jakiś znajomy udostępnił na Facebooku. Brzmiało ...
-
Jaka to jest piosenkaMam pytanie,poszukuje piosenki od 07:08 [w371.wrzuta.pl]