-
Tytuł filmuWitam, chyba w roku 99 oglądałem film ale za nic w świecie nie pamiętam tytułu. Na ...
-
1 piosenka[youtube.com]
-
Nie mogę rozpoznać piosenek1.[youtube.com] to z filmu na yt, piosenka zaczyna się od 8:20 2.[youtube.com] to też z yt, ...
-
Katar 2015Muzyka ktora zaczyna sie od 2:58. Prosze o pomoc ! :) [youtube.com]
-
Polska Piosenka Lat 70-tychJest taka polska piosenka z lat 70-tych, która zaczyna się od słów: "Mały był, lubił ...
-
KATAR 2015Rozpoczęły sie MŚ w Katarze. Wiadomo w przerwach lecą niezłe kawałki. Więc kto rozpozna jakiś ...
-
Piosenka synthpop, lata 80-teTaka szybka melodia, coś w klimatach utworu A-ha - Take On Me, podobna. Syntezator gra ...
-
muzyka z vines`ów[youtube.com] Chodzi o 41sekunde
-
PROSZĘ O POMOC W ROZPOZNANIU UTWORUWitam, proszę o pomoc w rozpoznaniu utworu z linku poniżej, z góry dziękuję za pomoc [youtube.com]
-
Urywek z Youtube HouseChodzi mi o nazwę pioseneczki co zaczyna sie od 1:16 [youtube.com]
-
Piosenka która leci w tle ?[instagram.com] jaki jest tytuł piosenki co leci w tle ?
-
Piosenka rokowa z filmiku[youtube.com] Zaczyna sie od 3.18
-
Jaki jest tytuł utwory w tym filmiku?Poszukuję tytułu piosenki, która leci w 6:50 w tym filmiku [youtube.com]
-
Piosenka, W Teledysku Facet Z Brodą W SluchawkachWitam! Poszukuje piosenki, słyszałem ją w jakiejś telewizji muzycznej. W teledysku pokazany jest starszy facet z ...
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu Piosenki z TeledyskuJak w tytule :)) [youtube.com]
-
Nieznana utwór,nutka[youtube.com] nutka, szukam jej od paru miesiecy i znalezc nie moge:/
-
Co to za piosenka? Ijaha ijaha ijaha-ha.Co to za piosenka? Ijaha ijaha ijaha-ha. Jakaś nowa, kobieta ją śpiewa.
-
Co to za utwór w tle, pomocy[youtube.com]
-
Co to za nutka z intra?Może ktoś mi podać nutkę z tego intra? [youtube.com] Dziękuję:)
-
Polska reklama..jaka piosenka w tle?Kilka razy tylko widziałam tę reklamę, więc a bardzo nie pamietam czego jest to reklama. ...
-
Znany utwór Depeche ModePoszukuję jednego z tych utworów Depeche Mode, które lecą często w radio. Nie chodzi mi ...
-
co to za nuta disco polo?[www6.zippyshare.com]
-
co to za disco polo?[www6.zippyshare.com]
-
Kto to śpiewał ?? Prześmiewcze disco dance z lat 2000Jest ósmy zimny Marzec Ja zarywam laskę w barze. Wciąż uśmiecham się do niej, już wewnątrz cały płonę! ...