-
Co to za nuta 0d 0:07?? :D[youtube.com]
-
Muza z różowego pasmaSiemka, zna ktoś ten kawałek? wybaczcie za te reklamujące się panie, ale nagrywane właśnie z ...
-
PIOSENKA Z VINE[youtube.com] piosenka z 0;21 byłbym wdzięczny:d
-
Piosenka rosyjska z dżingla Vox.fmjaki jest tytuł rosyjskiej piosenki z dżingla na antenie radia vox.fm, śpiewa ją dziewczyna i ...
-
2 piosenki z tego filmiku :)[youtube.com] Chodzi mi o utwory od 1:37 do 2:04
-
Z jakiej pioseneki jest ta melodia?[youtu.be] Zaczyna się od 02:40. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Co to za remix piosenki M.I.A. - Bucky Done Gun?Czy ktoś kojarzy co to za remix?
-
co to za piosenkaSzukam dyskotekowej piosenki bez słow na saksofonie facet gra co to za tytuł zna ktos...?
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] z 13.00
-
Piosenka typu rap.Cześć! Poszukuję piosenki, gdzie głos rapera jest w slow-motion, a w tle jest słyszany taki element ...
-
Kilka fragmentów piosenek klubowychSzukam tych oto piosenek, będę wdzięczna chociażby za 1;)
-
co to za muzyka???[facebook.com]
-
Szukam tytułu piosenki z filmuChciałbym dowiedzieć się jaka to jest muzyka z początku? Fajnie jak by ktoś powiedział. Tu ...
-
Muzka z traileru(Bardzo popularna)Szukam muzyki która w gra w tle załączonego pliku.Jest ona bardzo znana ale za żadne ...
-
Weselne sprośne (trochę świńskie)Poszukuję kilka utworów (tytuł wykonawca lub mp3 w lepszej jakości):
-
Nie poszukuję tytułu piosenki, a krótkiej animacji.Witam. Wiem, że może ta strona nie jest od tego, ale szukam tytułu animacji, a ...
-
piosenka rockowaSzukam piosenki, którą widziałam dawno temu na esce. Na początku widzimy jak jakiś zespół pakuję ...
-
Piosenka z hipermarketu CarrefourWitam Od dłuższego czasu podczas zakupów w Carrefour w bytomskiej plejadzie jest puszczana pewna piosenka. ...
-
znana piosenkaposzukuje piosenki klubowej ze słowami : ''una corazon''. wiem jeszcze że śpiewa to kobieta
-
rozpoznajemyHej, zna ktoś utworek który leci w tle tego filmiku od 2:40 ? [youtube.com]
-
Dupstep?Ciekawa nutka, kojarzy mi się z FarCry 3 misja przy paleniu plantacji zioła. Jakiś remix ...
-
piosenka z filmu facet niepotrzebny od zarazszukam piosenki z tego filmiku - [facebook.com] pojawia sie ok. 2.15min , kto pomoze? :D
-
Łatwe hip hop ,rap, ale ja nie znam :)[youtube.com] w momencie 1,55'' co to za utwór?
-
Piosenka po hiszpansku, obecnie czesto leci w radiuChodzi mi po glowie taka jedna nuta spiewana po hiszpansku, czesto ostatnio leci w radiu, ...
-
Utwór z 3 odcinka "You Can Dance".Witam. Poszukuję remixu pewnej piosenki,którą usłyszałem w nowym odcinku "You Can Dance". Video: [youcandance.tvn.pl] Utwór rozpoczyna się w ...