co to za piosenka ?? leciala w RMF - FM nagralem ją telefonem, a potem z tel na kompa dlatego taka slaba jakość i cicho nagrane, Proszę o pomoc [link:speedyshare.com]
przepraszam. szukam piosenki która tak mi sie wydaje słyszałam w radiu rmf fm. było to wczoraj(28.06.), tak gdzieś po południu. wolna piosenka i romantyczna. "a you can sej" tak to mniej więcej leci (sorki za to sej ale nie wiedziałam co tam ma być a takie słowo było słychac). po piosence prowadząca powiedziała że "w taki nastrój potrafi tylko wprowadzić .....". no właśnie nie wiem kto :( prosze o pomoc
Mam prośbę, jeśli ktoś mógłby mi pomóc, byłabym bardzo wdzięczna. 15 kwietnia 2010r. o godz. 21:18 słyszałam w rmf śliczną piosenkę, bynajmniej mnie się spodobała. Szukałam ją długo i nie mogę znaleźć. POMOCY!:face-crying: Mam nagrany fragment na telefon : ....belive you. Próbowałam pod tym tytułem ale chyba jednak musi brzmieć inaczej.:face-sad:
poszukuje piosenki usłyszanej w rmf fm ostatnio - piosenka po francusku, śpiewa kobieta, taka żywa nutka, a tytuł najprawdopodobniej brzmi 'je peux', niestety nie mogę jej odszukać, jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o pomoc :)
Odpowiedzi
wychodzi na to że to : Pauline - Never Said I Was An Angel
prosze o pomoc
15 kwietnia 2010r. o godz. 21:18 słyszałam w rmf śliczną piosenkę, bynajmniej mnie się spodobała. Szukałam ją długo i nie mogę znaleźć. POMOCY!:face-crying:
Mam nagrany fragment na telefon : ....belive you. Próbowałam pod tym tytułem ale chyba jednak musi brzmieć inaczej.:face-sad: