Dziękuję za odzew ale to te ten. W tamtym występują też Gomez i Morticia i inni tańczą do muzyki z gramofonu ale podkład to taka współczesna(tak na moj wiek współczesna;-))muzyka klubowa. Nawet tak chyba zaczyna się ten teledysk, że Gomez załącza gramofon. Charakterystyczne był zielony kolor całego teledysku.
To też nie to :-( już nawet przeszukałem wszystkie swoje MP3...
I jak to przeglądam to teledysk tak jakby z pierwszej części pierwszego utworu ale melodia była "nowocześniejsza" taka klubowa... I te teledyski są czarno białe, a tamten był czarno zielony...
To mnie zastanawia, dlaczego teledysk był zielony, skoro serial był czarno-biały odkąd pamiętam. Czy postacie w teledysku to na pewno te same co z oryginalnego serialu?
Prawdopodobnie muzyka z serialem nic wspólnego nie miała, to raczej serial został użyty do teledysku
Myślę, że tak jak napisałeś muzyka nie miała nic wspólnego z serialem. Ale było to tak świetnie zgrane jak by tańczyli do tej muzyki. I wiem, że jak lata temu tego szukałem to było na YT.
Obawiam się, że to może być dosłownie każda piosenka, to raczej nie będzie jej oficjalny teledysk. Można próbować szukać w takich zestawieniach jak poniżej:
Odpowiedzi
podkład muzyczny pochodzi z tej piosenki:
Dziękuję za odzew ale to te ten. W tamtym występują też Gomez i Morticia i inni tańczą do muzyki z gramofonu ale podkład to taka współczesna(tak na moj wiek współczesna;-))muzyka klubowa. Nawet tak chyba zaczyna się ten teledysk, że Gomez załącza gramofon. Charakterystyczne był zielony kolor całego teledysku.
Czy to jedna z tych dwóch piosenek? (od 01:59 zaczyna się kolejna)
Przy okazji, kompozytorem tej piosenki był Vic Mizzy:
To też nie to :-( już nawet przeszukałem wszystkie swoje MP3... I jak to przeglądam to teledysk tak jakby z pierwszej części pierwszego utworu ale melodia była "nowocześniejsza" taka klubowa... I te teledyski są czarno białe, a tamten był czarno zielony...
To mnie zastanawia, dlaczego teledysk był zielony, skoro serial był czarno-biały odkąd pamiętam. Czy postacie w teledysku to na pewno te same co z oryginalnego serialu? Prawdopodobnie muzyka z serialem nic wspólnego nie miała, to raczej serial został użyty do teledysku
Pewnie dalej nie to, ale przynajmniej wyeliminujemy kolejne opcje.
MC Hammer
Lady Gaga
To co wyżej, remix
Dalej, wyszedł musical, 21 piosenek do szybkiego przesłuchania, ale raczej to też nie to
Ścieżka dźwiękowa z poźniejszego filmu
Ścieżka dźwiękowa z filmu animowanego
Myślę, że tak jak napisałeś muzyka nie miała nic wspólnego z serialem. Ale było to tak świetnie zgrane jak by tańczyli do tej muzyki. I wiem, że jak lata temu tego szukałem to było na YT.
Obawiam się, że to może być dosłownie każda piosenka, to raczej nie będzie jej oficjalny teledysk. Można próbować szukać w takich zestawieniach jak poniżej:
Obawiam się, że wyczerpały mi się pomysły
Dziękuję za pomoc :-) jak w końcu znajdę to wrzucę...