Czarno-biały teledysk, wokalistka podobna do Kory
JJanusz_Cebula
Użytkownik
Kiedyś m/w 20 lat temu radio często nadawało taką fajną popową (czy popowo-rockową) piosenkę, której melodia zapadła mi w pamięć a niedawno w jakimś mixie w telewizji puszczono fragment teledysku. Piosenka była po angielsku, teledysk był czarno-biały śpiewała dziewczyna z krótkimi czarnymi włosami, wyglądająca jak Kora w latach 90 i wczesnych 2000. Nawet z twarzy podobna do Kory. Nie był to jednak Maanam, ten mix puszczono na telewizji zagranicznej. Zapamiętałem kilka słów refrenu "like my soul, ... ,nowhere to go..".
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
nie do końca się zgadza z opisem, ale zaproponuję:
Dzięki ale nie ten utwór. Teledysk na bank był czarno-biały. Inne brzmienie, bardziej gitarowe ale mimo to był to pop, nic ciężkiego.
to może jeszcze zaproponuję to:
Już bliżej jeśli chodzi o brzmienie. Ta wokalistka miała włosy krótkie ale nie aż tak. Coś jak Kora w teledysku "Po prostu bądź".i jeśli dobrze pamiętam miała gitarę.
Nie wiem może coś od Annie Lennox?
Też nie, Annie Lennox znam. W refrenie dominowały rymy z "ou" (soul, know, go) , jeśli mnie pamięć nie myli śpiewała coś w stylu "lose my soul, we should know, three is no place to go".
też nie do końca się zgadza, ale mimo to zaproponuję:
Dziękuję, to ten utwór Texas!