Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „lata 2000”
-
Znana piosenka ale zapomniana przez Google.M/w 20 lat temu, gdy modne było latino m.in. E. Iglesias i R. Martin była ...
-
Śmieszny teledysk ze śpiewającym mózgiemPoszukuję takiej wesołej rockowej piosenki z przełomu lat 90 i 2000 z zabawnym teledyskiem, w ...
-
Hiszpańska piosenka ze słowem "Controla" w refrenie.Ale nie chodzi mi o "La Cintura" Alvaro Solera. Tę piosenkę śpiewała kobieta i nie ...
-
Szukam nazwy zespołu dwóch młodych, polskich piosenkarek z lat 2000-2010Szukam nazwy zespołu dwóch młodych, polskich piosenkarek z lat 2000-2010. - Ubierały się na teledyskach chyba ...
-
Piosenka z tekstem "Jestesmy jeszcze tu" sprzed 20 latCześć. Przypomniała mi się piosenka, która ok. 20 lat temu (m/w 2003 do 2005 r.) ...
-
Czarno-biały teledysk, wokalistka podobna do KoryKiedyś m/w 20 lat temu radio często nadawało taką fajną popową (czy popowo-rockową) piosenkę, której ...
-
Polska piosenka brzmiąca jak narcotic liquidoTytuł wyjaśnia, szukam polskiej piosenki z podobnym wstępem jak narcotic liquido. Może też chodzić o ...
-
Stara "techniawka z tekstem "Are you ready to fly"Poszukuję dosyć wiekowej już piosenki z gatunku trance lub house, czyli potoczne "techniawki" (choć nie ...
-
Stary amerykański rap.Poszukuję utworu popowo-rapowego, dosyć starego (jeśli mnie pamięć nie myli to z przełomu lat 90 ...
-
zapomniana nazwaSzukam polskiego rapu wykonawcy najprawdopodobniej Abradab lub innego polskiego rapera. Jedyne co pamiętam to w ...
-
ROSYJSKI POP 20 lat temuNie wiem, czy ten temat muzyczny moze interesowac kogokolwiek we wspolczsnej Polsce, ale sprobuje. Tak ...
-
Szukam polskiej piosenkiWitam. Szukam polskiej piosenki, którą kojarzę z dzieciństwa, celuję we wczesne lata dwutysięczne. W teledysku ...
-
Poszukuje piosenki w klimatach dworskich!!Pamietam że w teledysku było dwóch mężczyzn w bardzo skąpych strojach i makijażu. Była jeszcze ...
-
Piosenka z lat 2000Witam potrzebuje pomocy z znalezieniem piosenki gdzie w teledysku facet z wąsem leży wśród gołych ...
-
szukam tej piosenki już 6 lat, pomocy!Szukam piosenki z dzieciństwa, słuchałem ją w roku 2008 więc sądzę że jest z tego ...
-
2 piosenkiWitam, mam pytanie, czy kojarzy ktoś te dwie piosenki? Szukam ich od około 10 lat. Proszę ...
-
Piosenka z lat 2000Witam, szukam piosenki, która jak wydaje mi się jest z lat 2000 i była na ...
-
Poszukuję piosenki z lat 90' lub 00'Witam poszukuję piosenki angielskiej\amerykańskiej śpiewanej przez faceta . W refrenie występuje "baby" i "push" może ...
-
Co to za utwór w tle? Przypomina Gigi D-AgostinoWitam proszę o pomoc, ktoś wie jak się nazywa ten pierwszy utwór w tle? przypomina ...
-
Rosyjska Piosenka, hands up, dance.Piosenka ta leciała na dyskotekach w latach 2000-2005. Na pewno jest to rosyjska piosenka. Na ...
-
Szukam od paru lat...Czesc :) szukam pewnej piosenki, byla kiedys na plycie ktora ojciec gdzies na gieldzie kupil, ...