Gość Handra Uściślam to czego szukałeś to Vika Dayneko z piosnką "Dyszi" a tutaj masz niektóre inne jej piosenki: 1. Вика Дайнеко - Анна 2. Вика Дайнеко - Ближе, чем танго 3. Вика Дайнеко - Иголка 4. Вика Дайнеко - Клякса 5. Вика Дайнеко - Лейла 6. Вика Дайнеко - Луна-луна 7. Вика Дайнеко - Многоточие feat. Корни 8. Вика Дайнеко - Сотри его из memory 9. Вика Дайнеко - Стоп, Куда Же Я Иду 10. Вика Дайнеко - Я буду жить 11. Вика Дайнеко - Я буду красивой невестой
Kubek871 Proszę bardzo polskie znaki :) Оксана Удалая - Почему не подсказала мне душа, что ушел ты навсегда? Oksana Udalaya - "Paciemu nie podskazała mnie dusza, szto uszoł ty nawsiegda"
PS nie mogę tej nuty znaleźć na YouT. Skąd ją masz?
Siema to znowu ja :) ostatnio naszło mnie na pewną piosenkę, ale z nic nie mogę sobie przypomnieć ani tytułu ani wykonawcy. W teledysku śpiewał mężczyzna, teledysk był w mieszkaniu czego on nie dotknął zamieniało się w lód, dziewczyny też były zamknięte w jakiejś bryle lodu. Na koniec teledysku wokalista upadał tyłem w wannę po czym znajdował się na trawie :) Ktoś może kojarzy ten teledysk? :) Będę wdzięczny :)
Siemanko, wie ktoś może co to za kawałek hip hopowy co rapuje gosciu w okularach i ma spiewane refreny ?? ten kawałek był dzis o godzinie 14;40 na kanale :)
prosto zbyt ogólny opis bo to może być prawie wszystko. podaj więcej szczegółów np czy śpiewa kobieta z mężczyzną czy utwór jest wolny czy szybki. Konwencja dyskotekowa? Widziałeś klip? pierwsze co mi przyszło do głowy to Timati i Gregori Leps - "London"
Odpowiedzi
Uściślam to czego szukałeś to Vika Dayneko z piosnką "Dyszi"
a tutaj masz niektóre inne jej piosenki:
1. Вика Дайнеко - Анна
2. Вика Дайнеко - Ближе, чем танго
3. Вика Дайнеко - Иголка
4. Вика Дайнеко - Клякса
5. Вика Дайнеко - Лейла
6. Вика Дайнеко - Луна-луна
7. Вика Дайнеко - Многоточие feat. Корни
8. Вика Дайнеко - Сотри его из memory
9. Вика Дайнеко - Стоп, Куда Же Я Иду
10. Вика Дайнеко - Я буду жить
11. Вика Дайнеко - Я буду красивой невестой
proszę o polskie znaki
Proszę bardzo polskie znaki :)
Оксана Удалая - Почему не подсказала мне душа, что ушел ты навсегда?
Oksana Udalaya - "Paciemu nie podskazała mnie dusza, szto uszoł ty nawsiegda"
PS nie mogę tej nuty znaleźć na YouT. Skąd ją masz?
[link:muzofon.com]
pzdr
proszę :)
zbyt ogólny opis bo to może być prawie wszystko.
podaj więcej szczegółów np czy śpiewa kobieta z mężczyzną czy utwór jest wolny czy szybki. Konwencja dyskotekowa? Widziałeś klip?
pierwsze co mi przyszło do głowy to Timati i Gregori Leps - "London"
proszę tytul po polsku i po rosyjsku
to co wstawiłeś śpiewa polski zespół. Nie mam pojęcia jaki ale wiem że w oryginale nie jest to piosenka rosyjska.
Posłuchaj :)