Cześć :) Szukam piosenki, która zaczyna się do gwizdania (a przynajmniej podobny dźwięk) i to co jakiś czas się powtarza, śpiewa ja facet takim delikanym głosem i refren (chyba to refren) zaczyna się od słów me gusta. W pewnym momencie podczas tego "gwizdania" śpiewają na na na
Hej :) Ostatnio na zajęciach zumby mieliśmy nową piosenke. Bez słów, sama muzyka. Na mój gust coś pomiędzy egipskimi a arabskimi rytmami. Na początku słychać jakby ktoś grał na flecie a później charakterystyczne dzwoneczki( jak z chust do bellydance). Sam układ jest zresztą wzorowany na bellydance.
Bardzo mi zależy na tej piosence. Jeśli ktoś, coś, gdzieś... to będę bardzo wdzięczna. Dzięki ;)
hej kojarzy może ktoś taką piosenke co leci w niej zumba coś zumba talala zumba coś tam zumba i od takich słów się też zaczyna ? wiem niewiele pamiętam ale chodzi mi to po głowie ;)
Odpowiedzi
Szukam piosenki, która zaczyna się do gwizdania (a przynajmniej podobny dźwięk) i to co jakiś czas się powtarza, śpiewa ja facet takim delikanym głosem i refren (chyba to refren) zaczyna się od słów me gusta. W pewnym momencie podczas tego "gwizdania" śpiewają na na na
Dzięki:)
Hej :)
Ostatnio na zajęciach zumby mieliśmy nową piosenke. Bez słów, sama muzyka. Na mój gust coś pomiędzy egipskimi a arabskimi rytmami. Na początku słychać jakby ktoś grał na flecie a później charakterystyczne dzwoneczki( jak z chust do bellydance). Sam układ jest zresztą wzorowany na bellydance.
Bardzo mi zależy na tej piosence. Jeśli ktoś, coś, gdzieś... to będę bardzo wdzięczna.
Dzięki ;)
Czy ktoś może kojarzy tę piosenkę? :(