Też nie, dzięki Ewa że i tak się tym zajmujesz, nie spieszy się samo się znajdzie. Na pewno blondynka w typie Gagariny włosy spięte bez grzywki chyba, piosenka wolniejsza, ale bez przesady zachód na łąkach lub polach. Zbliżenia podobne jak w klipie Gagariny Navek, chyba wyłapałam słowo neba, nebo.
Hej :) szukam piosenki która leciała dzisiaj około 14:15 na kanale ru.tv. Śpiewa ją blondyn w średnim wieku , w refrenie pojawia się "wierna" . Byłabym wdzięczna za pomoc :)
Gość Anka Musisz powiedzieć coś jeszcze. To za mało info. Opisz klip albo wykonawcę. Blondyn brunet jak ubrany? A to słowo to być może Viera" proszę zobacz:)
Gość Anka ale nie powiedziałaś jak wyglądał wokalista ani nie zapodałaś żadnego szczegółu. Powiedz coś więcej :) Bo w tej chwili na serio nie kojarzę. W tej chwili mam na myśli tylko to: Pavel Sokolov - "Viernaya"
clairdulune Oki przetłumaczę zatem dla Ciebie. Dam Ci znać kiedy wstawię to tłumaczenie: Снежно (S`NEЖNO) - "Не стреляй в моё сердце" na tekstowo. Podeślę Ci bezpośredni link :)
Odpowiedzi
Na pewno blondynka w typie Gagariny włosy spięte bez grzywki chyba, piosenka wolniejsza, ale bez przesady zachód na łąkach lub polach.
Zbliżenia podobne jak w klipie Gagariny Navek, chyba wyłapałam słowo neba, nebo.
hihihhih :) wierzę ci :)
Musisz powiedzieć coś jeszcze. To za mało info. Opisz klip albo wykonawcę. Blondyn brunet jak ubrany?
A to słowo to być może Viera"
proszę zobacz:)
ale nie powiedziałaś jak wyglądał wokalista ani nie zapodałaś żadnego szczegółu. Powiedz coś więcej :) Bo w tej chwili na serio nie kojarzę.
W tej chwili mam na myśli tylko to:
Pavel Sokolov - "Viernaya"
Oki przetłumaczę zatem dla Ciebie. Dam Ci znać kiedy wstawię to tłumaczenie: Снежно (S`NEЖNO) - "Не стреляй в моё сердце" na tekstowo. Podeślę Ci bezpośredni link :)