Gość Bim Nie wiedziałam o jaką nutkę pytasz bo miałam spore braki które musiałam nadrobić :) Gdy coś znajdziesz to zawsze dziel się tym z nami. Uwielbiam nowości :))
Szukam piosenki, którą słyszałem na music box ru. Wykonawcami są dwaj mężczyźni. Jeden jest łysy, gra na gitarze w okularach przeciwsłonecznych, a drugi ma zwykłe okulary z grubymi, czarnymi oprawkami i jest wokalistą. Śpiewa do "stylowego" mikrofonu i w pewnym momencie na teledysku klęczy z kartką w rękach na której jest chyba napisane "I love you baby".
Gość Adam przeglądam nowe kipy i naprawdę niczego podobnego nie widzę :( Może jednak pomogę Ci inaczej. Spróbuję odnaleźć zgubę po wokalistach. Przypatrz się człowiekowi jak rozpoznasz to daj znać. Gradusy
Witam! Pilnie poszukuję piosenki smutnej ale bardzo ładnej. Gościu jedzie samochodem na tylnym siedzeniu, patrzy przez okno i śpiewa. Jesienna aura, po szybach spływają krople deszczu...
Kubek871 refren to w tłumaczeniu są po prostu życzenia. Brzmią mniej więcej tak: Szczęścia ludziom na całej ziemi żeby zdrowi byli mieli wiele córek i synów wiele radości i miłości. Napisałam to sobie cyrylicą ale nie mogę tego znaleźć :( Podejrzewam więc że to troszku inszy alfabet jest. Muszę lepiej się przysłuchać ... musisz poczekać
Witam, szukam teledysku w którym występowały 3 dziewczyny. Udało mi się zapamiętać jedynie to, że na końcu teledysku wszystkie trzy były w zaawansowanej ciąży. Z góry dziękuję za pomoc:)
Odpowiedzi
Nie wiedziałam o jaką nutkę pytasz bo miałam spore braki które musiałam nadrobić :) Gdy coś znajdziesz to zawsze dziel się tym z nami. Uwielbiam nowości :))
przeglądam nowe kipy i naprawdę niczego podobnego nie widzę :(
Może jednak pomogę Ci inaczej. Spróbuję odnaleźć zgubę po wokalistach.
Przypatrz się człowiekowi jak rozpoznasz to daj znać.
Gradusy
Ani Lorak i Grigorij Leps
refren to w tłumaczeniu są po prostu życzenia. Brzmią mniej więcej tak:
Szczęścia ludziom na całej ziemi
żeby zdrowi byli
mieli wiele córek i synów
wiele radości i miłości.
Napisałam to sobie cyrylicą ale nie mogę tego znaleźć :(
Podejrzewam więc że to troszku inszy alfabet jest.
Muszę lepiej się przysłuchać ... musisz poczekać