Witajcie, szukam wolnej piosenki, przy której Oktawian Z. robił rozciąganie na zakończenie maratonu w Olsztynie 13 kwietnia i w Bartoszycach 20 kwietnia. Nie pamiętam słów, więc problem ze znalezieniem. Ta sama piosenka była ostatnią piosenką na obu ww. imprezach.
Cześć! Czy ktoś z Was zna, którąś z tych piosenek? Nagrania trochę niewyraźne, ponieważ już w wielkiej desperacji nagrałam je dyktafonem na zumbie... ;) Pierwsza piosenka: [link:wgrane.pl] Przez większość piosenki powtarza się "Jump baby, jump baby" Druga piosenka: [link:wgrane.pl] W refrenie występuje coś w stylu "Sexy bum bum" Będę wdzięczna za wszelką pomoc! Dzięki!
Hej proszę o pomoc szukam piosenki ze słowami (no no no ) śpiewa ją kobieta jest szybka na początku się fajnie zaczyna tak jakoś i po tym (no no no )wchodzi refren (diva laketiwa ) coś w tym stylu ale pewna nie jestem szukam jej ze 3 miesiące może wy mi pomożecie ;]
hej ponawiam szukanie piosenki dość skocznej, w której jest coś typu "bum bum ... baila" i w układzie się powtarza takie coś: skaczemy: najpierw lewa noga w bok potem przód, następnie prawa w bok i w przód, w pewnym momencie po dwa razy, a na koniec jest 'niespodzianka' i obroty w lewo i prawo.. ktoś kojarzy?? Niestety jeszcze nikt nie znalazł, ale dziękuję za próby :) i proszę o pomoc! chodzi mi po głowie cały czas ;p na maratonie teraz w sobotę była też [jakby miało to coś podpowiedzieć] :)
Odpowiedzi
druga:
Witam , poszukuje tytuły wszystkich tych pioseneczek ..
szukam wolnej piosenki, przy której Oktawian Z. robił rozciąganie na zakończenie maratonu w Olsztynie 13 kwietnia i w Bartoszycach 20 kwietnia. Nie pamiętam słów, więc problem ze znalezieniem. Ta sama piosenka była ostatnią piosenką na obu ww. imprezach.
Pierwsza piosenka:
[link:wgrane.pl]
Przez większość piosenki powtarza się "Jump baby, jump baby"
Druga piosenka:
[link:wgrane.pl]
W refrenie występuje coś w stylu "Sexy bum bum"
Będę wdzięczna za wszelką pomoc! Dzięki!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7REJdf_i0sg#!
Niestety jeszcze nikt nie znalazł, ale dziękuję za próby :)
i proszę o pomoc! chodzi mi po głowie cały czas ;p na maratonie teraz w sobotę była też [jakby miało to coś podpowiedzieć] :)