Ja mam dla was mega wyzwanie. Piosenka, której poszukuje od lat. Rockowa stara piosenka nagrana na kasecie moich rodziców, może ktośkolwiek zna? a text to coś w tym stylu: dark night the rain is fallen stop thinking about me I'm alone here in my bad and i (‘m losing?) for you and I wish you were here with me sleeping in my arms please tell me why you have gone please please tell me why leave a message from my lonely heart calling for you please come back come back to me cause I’m alone
in my heart it was for you I will take care for you I love you, come back to me I will take care for you I promise I will be okay Darling you are my life
Hejka. szukam piosenki, leciała w open.fm na stacji "kraina łagodności". Spiewal mezczyzna, ktory spiewal jakby do swojej kobiety , zeby ona nie dawala mu rad jak wszyscy daja, zeby nie zmieniala go, zeby zamiast radzic usmiechala sie. Cos takiego.. ogolnie spokojna piosenka. Z gory dzieki :)
Błagam o pomoc!!!!!Szukam piosenki z lat 70/80/90 nie wiem...kobieta długie włosy, rozpuszczone...głos zachrypnięty...grała na gitarze!!!nie wiem czy dobrze gdzies w stodole...stajni...nie wiem Meczy mnie to od dawna...prosze...z góry dziekuje
Błagam o pomoc!!!!!Szukam piosenki z lat 70/80/90 nie wiem...kobieta długie włosy, rozpuszczone...głos zachrypnięty...grała na gitarze!!!nie wiem czy dobrze gdzies w stodole...stajni...nie wiem Meczy mnie to od dawna...prosze...z góry dziekuje
Ja też mam sporą prośbę, piosenka chyba z 2005 roku, była znana mniej więcej wtedy co Doda "2 bajki" i Papa D "Czary śnieg". Piosenka śpiewała murzynka i ona była ubrana tak na pomarańczowo w teledysku, włosy miała w kok upięte. Szła przez ulicę. Piosenka raczej spokojna. Pamiętam jeszcze, że moja koleżanka stwierdziła" śpiewa tak jakby chciała i nie mogła". Wiem, że to mało ale mam nadzieję, że pomożecie; )
Ja też mam sporą prośbę, piosenka chyba z 2005 roku, była znana mniej więcej wtedy co Doda "2 bajki" i Papa D "Czary śnieg". Piosenka śpiewała murzynka i ona była ubrana tak na pomarańczowo w teledysku, włosy miała w kok upięte. Szła przez ulicę. Piosenka raczej spokojna. Pamiętam jeszcze, że moja koleżanka stwierdziła" śpiewa tak jakby chciała i nie mogła". Wiem, że to mało ale mam nadzieję, że pomożecie; )
pomóżcie . szukam piosenki . dosyc nowa piosenka chyba . teledysk widziąłam na yt bardzo przystojny facet z długimi włosami (do ramion) takie latynoskie rytmy .. na początku taka troche łupanka.
Odpowiedzi
dark night the rain is fallen
stop thinking about me
I'm alone here in my bad
and i (‘m losing?) for you
and I wish you were here with me
sleeping in my arms
please tell me why you have gone
please please tell me why
leave a message from my lonely heart
calling for you
please come back