wiatam szukam piosenki ale pamietam kilka slow jest to cos ala techno slowa sa takie futuro posturente jest tak na poszatku tak ostro spiewa to facet a potem jest spowolnione i spiewa kobieta no naprawde nie pamietam tytulu ani nic ale zalezy mi na tej piosence pomozcie:)
Witam. Szukam piosenki rockowej, śpiewa ją mężczyzna, na wyczucie powstała około 2005 r. Słyszałem ją 2 razy (w tym raz na eska rock). Nie pamiętam dokładnie słów ale w refrenie leciało jakoś Juuust Meeee Yaa, a po refrenie coś tam I should let you go never let you go czy jakoś tak. Wydaję mi się że to dosyć znana piosenka bo jest zarąbista i już za 1 razem wpadła mi w ucho. Z góry dzięki za pomoc.
cześć . szukam piosenki , którą ostatnio słyszałam na dyskotece . w jej refrenie pojawiły się słowa : " one night hey baby one ... " . szukam jej od tygodnia i nie mogę znaleźć . wiem , że za dużo nie powiedziałam , ale jest ona w stylu popowym i śpiewa w niej i mężczyzna i kobieta . proszę pomóżcie . z góry dziękuję ;)
cześć . szukam piosenki , którą ostatnio słyszałam na dyskotece . w jej refrenie pojawiły się słowa : " one night hey baby one ... " . szukam jej od tygodnia i nie mogę znaleźć . wiem , że za dużo nie powiedziałam , ale jest ona w stylu popowym i śpiewa w niej i mężczyzna i kobieta . proszę pomóżcie . z góry dziękuję ;)
Odpowiedzi
link do niej:
jeśli ktoś zna to proszę o podanie tytułu
[link:smog.pl]
Tą ostatnią znam:)
To chyba Carlos Santana i john lee hooker.
to jest chyba ta piosenka ;)