Możecie wrzucać nutki - kandydatki na nutkę miesiąca ale musicie koniecznie to zaznaczyć w jakimś komentarzu! Np oto moja propozycja do nuty miesiąca. Wystarczy. Jak nic nie mówicie to ja nie wiem czy mam brać ją pod uwagę. Pamiętajcie że nutka musi być w języku rosyjskim ukraińskim bądź białoruskim. Nutek- kandydatek nie może być więcej niż 3 szt Nie wolno głosować na własne propozycje. :) Strasznie się cieszę że konkurs powoli nabiera rumieńców i zaczyna się rozwijać. Jeśli się przyjmie zrobię osobny wątek.
Elvira T - Одержима to moja cicha propozycja na nute miesiaca, wiec jesli Gabriella76456 jej nie zgłasza to ja powoli mam już komplet do nominacji. Dlatego Gabriello daj mi szanse zagłosować na Elvire... :D
Ewcia nawiązując do regulaminu nuty miesiąca chciałbym złożyć projek ustawy na rece Pani Marszałek... Otóż myśle ze nuty w ilości 3 szt. dezorganizują nasze głosowanie ponieważ liczba nut przekracza liczbe głosujących, wiec proponuje zmiane systemu głosowania. Każdy z nas miałby 3 głosy z liczba pkt tzn, pierwy głos za 3pkt, drugi za 2 pkt i trzeci 1pkt. Suma punktów wyłoniła by zwycięzce. Oczywiście ten system ma wady, mianowicie wprowadza chaos bo każdy przy nicku musiał by w nawiasie dopisywać liczbe pkt. ale byłby wysoce obiektywny :D
Co Bracia i Siostry umiłowani w rosyjskojezycznej muzyce o tym myślą ? Ewa jest to do ogarnięcia ?
Osobny wątek świetna sprawa... samo głosowanie, niech tylko to wszystko sie rozkręci :D
Matek projekt przyjęty :) Dużo więcej pracy ale spoko do ogarnięcia. Jeśli do 31 stycznia nie usłyszę negatywnych komentarzy co to wprowadzonych zmian uznam projekt za przyjęty i przyklepany :) W nowym wątku zamieszczę wszystkie zasady konkursu i tam też będziecie mogli wklejać nutki-kandydatki. Tylko tam. I najważniejsze: będą tam także wyniki głosowania na nuty miesiąca.
ja też jestem za, zdecydowanie lepsze rozwiązanie,żeby móc oddawać głosy na 3 piosenki odpowiednio je punktując. Zwłaszcza,że jak widać propozycji mamy już sporo i jak tu się na jedną można zdecydować ;) osobny wątek, też dobry pomysł, będzie bardziej przejrzyście i dla nas już wkręconych w głosowanie i dla nowych głosujących.
Witajcie pamiętacie mnie ?? Tym razem chodzi mi o piosenkę w której młody chłopak udaje miłość do starszej grubej i brzydkiej Rosjanki a tak naprawdę jest z taka ładna i młoda która gra na gitarze. Mają tez piosenkę coś o bieganiu po ulicach Moskwy
Odpowiedzi
To najnowszy kawałek Elviry wyszedł ponad miesiąc temu :)
Fajny pomysł klipu. Podobno to był jej własny pomysł xD
PS Czy to jest także twoja propozycja do nutki miesiąca?
Np oto moja propozycja do nuty miesiąca. Wystarczy. Jak nic nie mówicie to ja nie wiem czy mam brać ją pod uwagę.
Pamiętajcie że nutka musi być w języku rosyjskim ukraińskim bądź białoruskim.
Nutek- kandydatek nie może być więcej niż 3 szt
Nie wolno głosować na własne propozycje.
:)
Strasznie się cieszę że konkurs powoli nabiera rumieńców i zaczyna się rozwijać. Jeśli się przyjmie zrobię osobny wątek.
Ewcia nawiązując do regulaminu nuty miesiąca chciałbym złożyć projek ustawy na rece Pani Marszałek...
Otóż myśle ze nuty w ilości 3 szt. dezorganizują nasze głosowanie ponieważ liczba nut przekracza liczbe głosujących, wiec proponuje zmiane systemu głosowania. Każdy z nas miałby 3 głosy z liczba pkt tzn, pierwy głos za 3pkt, drugi za 2 pkt i trzeci 1pkt. Suma punktów wyłoniła by zwycięzce. Oczywiście ten system ma wady, mianowicie wprowadza chaos bo każdy przy nicku musiał by w nawiasie dopisywać liczbe pkt. ale byłby wysoce obiektywny :D
Co Bracia i Siostry umiłowani w rosyjskojezycznej muzyce o tym myślą ? Ewa jest to do ogarnięcia ?
Osobny wątek świetna sprawa... samo głosowanie, niech tylko to wszystko sie rozkręci :D
projekt przyjęty :)
Dużo więcej pracy ale spoko do ogarnięcia.
Jeśli do 31 stycznia nie usłyszę negatywnych komentarzy co to wprowadzonych zmian uznam projekt za przyjęty i przyklepany :)
W nowym wątku zamieszczę wszystkie zasady konkursu i tam też będziecie mogli wklejać nutki-kandydatki. Tylko tam. I najważniejsze: będą tam także wyniki głosowania na nuty miesiąca.
Tym razem chodzi mi o piosenkę w której młody chłopak udaje miłość do starszej grubej i brzydkiej Rosjanki a tak naprawdę jest z taka ładna i młoda która gra na gitarze.
Mają tez piosenkę coś o bieganiu po ulicach Moskwy
Пара Нормальных - По улицам Москвы