moniska87 a może bedziesz wiedziec ko wykonuje utwór , śpiewa go kobieta czarne włosy upiety warkocz , i w teledysku sa takie ciemne barwy , nazwa wokalistki jest jedno krótkie słowo , pierwsza litera to chyba b albo w
moniska87 może bedziesz wiedziała kto wykonuje teledysk, a spiewa go kobieta , czarne włosy upiety warkocz , w teledysku widac ciemne kolory , prawie czaron białe
piet29 Nie tak dawno przetłumaczyłam piosenkę Natalii Podolskiej której szukałeś jest na tekstowo.pl Wpisz oryginalną nazwę z linku czyli to: Наталья Подольская
WItam szukam piosenki w ktroej spiewaja 2 mezczyzni i kobieta takei ciemno (rude) wlosy ona szukuje sie do swojego slubu , przyszly maz do niej dzowni w koncu rzuca telefon. Zespol ma w nazwie cyfre 5 chyba ;D
Odpowiedzi
Глюк'oZa - Ко$ка
pewnie o tym mówisz
bo myślę że mówisz o Oksi
Nie tak dawno przetłumaczyłam piosenkę Natalii Podolskiej której szukałeś jest na tekstowo.pl Wpisz oryginalną nazwę z linku czyli to: Наталья Подольская
Doskonale się uzupełniamy z moną80 moniską87 i innymi więc mało pozostaje tutaj nierozpoznanych nutek :)
to powinna być ta