Nutki z całego świata
ewoczek94
Nieaktywny
Witajcie!
Z waszych postów można wyczytać, że interesujecie się nie tylko każdym rodzajem muzyki ale także muzyką w innych niż angielski językach świata np. hiszpańskim, włoskim czy francuskim :)
W tym wątku możecie dzielić się swoimi ulubionymi nieanglojęzycznymi nutkami! Możecie także zadawać pytania dotyczące odnalezienia nutek, o których słyszeliście, ale których nie znacie!
Z waszych postów można wyczytać, że interesujecie się nie tylko każdym rodzajem muzyki ale także muzyką w innych niż angielski językach świata np. hiszpańskim, włoskim czy francuskim :)
W tym wątku możecie dzielić się swoimi ulubionymi nieanglojęzycznymi nutkami! Możecie także zadawać pytania dotyczące odnalezienia nutek, o których słyszeliście, ale których nie znacie!
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
w EINS ZWEI POLIZEI to nawet mi niemiecki nie przeszkadza!
:)
Można pytać o piosenki inne niż polskie czy angielskie, ale jak ten wątek skłania do dyskusji i na pewno przynajmniej ja odkryje mnóstwo nowych, fantastycznych kawałków.
Bo uwielbiam nowości nawet nie muszą być nowe, Dla mnie będą jak nowe ;D
Bonnie Tyler - Si Demain
Yarabi-Yarabi (Rumunia)
Wes-Alane (Kamerun)
Sigur Ros- Hoppipola (Islandia)
Kaoma - Lambada ... tego chyba nie musze przedstawiać
Antique - Opa Opa(Grecja)
Paola e Chiara - Vamos A Bailar(włochy)
Tarkan Şımarık-Kiss Kiss (Turcja)
Wklejajcie chętnie posłucham wszystkich! Jedne znam bardzo dobrze ale innych niestety w ogóle więc dawajcie!
Co do niemieckojęzycznych piosenek, słyszałem kiedyś w radiu piosenkę która była lekkim hip-hopem. Śpiewali ją dziewczyna i chłopak (chłopak w zwrotkach, a dziewczyna w refrenach). Może ktoś ją zna ?