Witam, poszukuję kawałka, który słyszałam w Cropp'ie już jakiś czas temu. Rapuje w nim(dość szybko) czarna, wysoka i szczupła dziewczyna, i o ile dobrze pamiętam ma krótkie włosy. Kawałek zaczyna się od słów "click clack". To mogą być tylko moje urojenia, ale wydaje mi sie, ze w pewnym momencie z rapem 'wchodzi' chłopak. Jeżeli to komuś pomoże to słyszałam to ostatnio również w Bershce.
Prawdziwa_Pani_X niestety to nie to:( ale dziękuję. W tamtym teledysku ta dziewczyna stała (z rozstawionymi dość szeroko bardzo długimi nogami) dosyć długo w jednym miejscu chyba pod jakąś ścianą i miała(tak mi sie wydaje) krótkie spodenki. Możliwe, ze rapowała tam też inna kobieta, ich głosy są dosyć mocne.
Domyślam się, że to też może nie być to, więc jeśli pamiętasz to napisz coś więcej o wylądzie tej dziewczyny... kolor włosów, cokolwiek co jesteś sobie jeszcze w stanie przypomnieć. Postaram się pomoc :)
Nie to niestety też nie to. Tamten kawałek jest szybszy z porządnym basem. Dziewczyna (o ile dobrze mi się wydaje) ma czarne całkiem krótkie włosy. Jest bardzo szczupła i wysoka. Ściana pod którą stoi znajduje się raczej w studiu, w którym nagrywa sie teledyski bo nie sądzę, żeby znajdowała się na dworze. I tak jak mówiłam na 90% jestem pewna, ze kawałek ten zaczyna sie od słów "click clack" albo przynajmniej te słowa pojawiają się w nim, jeżeli nie to ja juz chyba sama nie wiem czego szukam:D Dziękuję za zainteresowanie się:)
Damy radę ! :) Nie można się tak łatwo poddawać. :) Tylko jeszcze pytanie odnośnie wykonawczyni... Czy piszcząc 'czarna dziewczyna' masz na myśli jej kolor włosów czy to, że jest ona czarnoskóra ? Widziałaś kiedykolwiek jakiś inny jej teledysk ? Jest raczej znaną osobą czy nie bardzo ?
hehe, przepraszam, że tak brzydko o niej napisałam, jest czarnoskóra:) nigdy wcześniej żadnego jej teledysku nie widziałam, a co za tym idzie nie jest zananą osobą przynajmniej dla mnie, a sam teledysk wygląda na nowy.
Odpowiedzi
http://www.youtube.com/watch?v=2ZCUtnuAXg
Domyślam się, że to też może nie być to, więc jeśli pamiętasz to napisz coś więcej o wylądzie tej dziewczyny... kolor włosów, cokolwiek co jesteś sobie jeszcze w stanie przypomnieć. Postaram się pomoc :)
Może to ?
Nie można się tak łatwo poddawać. :)
Tylko jeszcze pytanie odnośnie wykonawczyni...
Czy piszcząc 'czarna dziewczyna' masz na myśli jej kolor włosów czy to, że jest ona czarnoskóra ?
Widziałaś kiedykolwiek jakiś inny jej teledysk ? Jest raczej znaną osobą czy nie bardzo ?