Mona80 Czytam komentarze pod tym klipem i nie mogę wyjść z szoku, że w XXI wieku ludzie jeszcze widzą coś niemoralnego w takim teledysku! Nie mogę się powstrzymać i chyba im to napiszę! Zdaję sobie sprawę że oprócz Bilana i Timatiego klipy rosyjskie są bardzo grzeczne. Nie ma w nich golizny ani "scen" no ale bez przesady! Ja tam nie widzę niczego zdrożnego! A może się mylę?
Wiesz co ja też nie bardzo rozumiem... Są klipy naprawdę o wiele bardziej niemoralne zwłaszcza amerykańskie a rosyjskie tak jak piszesz większość z nich to grzeczne klipy. Tym bardziej w dzisiejszych czasach kiedyś to może ale teraz???
Mówicie o tym klipie Sokołowskiego? jak dla mnie ten klip w ogóle nie jest gorszący. Ja tam nic nie widze co mogloby oburzać. Ale wiecie dziewczyny, w naszych czasach kiedy można zobaczyc wszystko w kazdej mozliwej konfiguracji to ludziom wyobraźnia szaleje, nie wiedzac jak kończy sie historia której widza tylko początek tworzą sobie niemoralny koniec.
moniska87 tak mówimy o tym nowym klipie Sokolowskiego :) Zgadzam się z Tobą ja też nic tam nie widzę zdrożnego a rozwiązaniem tej zagadki niemoralności jest to, że głodnemu to zawsze chleb na myśli... sam dopowiada sobie to czego nie ma a czego pragnie lub bardzo by chciał żeby to jemu właśnie się taka przygoda w kuchni przydarzyła. Najważniejsze jest to że klip opowiada jakąś historię jest o czymś a nie tylko same panienki baseny lejący się hektolitrami alkohol no i jeszcze parę rzeczy których na forum wypowiadać nie wypada :)
Odpowiedzi
macie juz swoich faworytów ? :D
możę jakis mini zakładzik
przykro mi ale nie oglądałam :(
byłam tak bardzo zajęta że zapomniałam :(
A ty masz już faworytów?
ja też się w końcu doczekałam - jest!
Dzięki ewoczek :)
Choć moim zdaniem za dużo Bilana w tym Sokołowskim
najważniejsze jednak że były tańce - to najlepszy fragment :)
Czytam komentarze pod tym klipem i nie mogę wyjść z szoku, że w XXI wieku ludzie jeszcze widzą coś niemoralnego w takim teledysku! Nie mogę się powstrzymać i chyba im to napiszę!
Zdaję sobie sprawę że oprócz Bilana i Timatiego klipy rosyjskie są bardzo grzeczne. Nie ma w nich golizny ani "scen" no ale bez przesady! Ja tam nie widzę niczego zdrożnego! A może się mylę?
Są klipy naprawdę o wiele bardziej niemoralne zwłaszcza amerykańskie a rosyjskie tak jak piszesz większość z nich to grzeczne klipy.
Tym bardziej w dzisiejszych czasach kiedyś to może ale teraz???
tak mówimy o tym nowym klipie Sokolowskiego :)
Zgadzam się z Tobą ja też nic tam nie widzę zdrożnego a rozwiązaniem tej zagadki niemoralności jest to, że głodnemu to zawsze chleb na myśli... sam dopowiada sobie to czego nie ma a czego pragnie lub bardzo by chciał żeby to jemu właśnie się taka przygoda w kuchni przydarzyła.
Najważniejsze jest to że klip opowiada jakąś historię jest o czymś a nie tylko same panienki baseny lejący się hektolitrami alkohol no i jeszcze parę rzeczy których na forum wypowiadać nie wypada :)
Znów Ani Lorak sorki