@Mitia jak już pewnie wiadomo uwielbiam Ani Lorak Posłuchaj jej wykonania tych dwóch piosenek które wymieniłeś. Nie porównuje do oryginału, ale uważam ze sobie super poradziła
eeh dobrze zaśpiewała ale to nie ten głos nie ten wokal ,Alla ma tak na luzie spiewa ,to poprostu ,,Primadona,, nikt dziś do niej nie dorównuje... a Lorak ona nie dosiąga końcówkę ,mało kto tak umie np Valeria ,Orbokaite,Elena Vainga ,Pahmutowa i jeszcze kilka tych starszych..
a to znacie ? w teledysku tej piosenki wystepuje chłopak z dziewczyna na poczatku jest pokazana w jakims zakontku piekna dziwczyna która zabili i jej chłopak ja znalazł i rozpacza i po jakims czasie przynosi w te miejsce kwiaty i tam jest w refrenie jak oni razem spiewaja i kłada sie na tory i przyjerzdza nad nimy pocag i oni tak na kolorowo wymalowani w refrenie i tam tez jest jak przychodzi do domu chyba swojego i ma pełno jej zdjec i takie ogromne na cała sciane to była ruda dziewczyna
Mitia Nie zrozum mnie źle ale nie zgadzam się z tobą. Ani Lorak wykonuje te piosenki wspaniale, poza tym ma zdecydowanie lepszą melodykę i swoim głosem daje czadu. Zgadzam się z Tobą że Ałła ma lepszą dykcję ponieważ rozumiem każde wyśpiewywane przez nią słowo. Widać że Ałła szanuje język i szanuję każdy dzwięk. Jednak w ogólnym rozrachunku wolę wykonanie Ani Lorak :) Po prostu wolę jak piosenka żyje są skomplikowane emocje... :) Zwykle jednak nie lubię porównywać Ałły do kogokolwiek ponieważ ona dla mnie jest PONAD TO WSZYSTKO.
:) No każdy lubi to co chce jak byśmy wszyscy lubili to samo to byłoby nudno. Zdecydowanie wolę Ani Lorak. Chociaż i Ałły śpiewanie też mi się podoba. Ale zgadzam się z ewoczek nie ma co porównywać Ałły ona jest ponad wszystko. Ikona i tyle.
@Mitia a na poprzedniej stronie wymieniłeś też Elene Vaenge odkryłam ją jakiś czas temu bardzo mi się podobają niektóre jej piosenki. Zresztą ja słucham niemalże wszystkiego musi tylko budzić emocje i wpadać w ucho i serce.
Poza tym bardzo lubię Elenę oglądać na klipach z koncertów. Ma bardzo ładną twarz ma coś ciepłego w tej twarzy i są też emocje podczas śpiewania co widać.
Witam szukam Piosenki cos w refrenie chyba było " razem z Toba " ale nie jestem pewna spiewa chłopak i dziewczyna a w klipie chlopak idzie przez ulice i pije a w refrenie spiewaja oboje na jakiejs hali kolorowo ubrani ;) tylko tyle pamietam :) kojarzycie może ??
kolorowo ubrani na hali i pijący chłopak kojarzy mi się z Wremia i Stiekło "Kafiel", ta piosenka jest na tej stronie (109), ale to by było za proste ;p zobacz czy może tego szukasz.
Odpowiedzi
Posłuchaj jej wykonania tych dwóch piosenek które wymieniłeś.
Nie porównuje do oryginału, ale uważam ze sobie super poradziła
w teledysku tej piosenki wystepuje chłopak z dziewczyna na poczatku jest pokazana w jakims zakontku piekna dziwczyna która zabili i jej chłopak ja znalazł i rozpacza i po jakims czasie przynosi w te miejsce kwiaty i tam jest w refrenie jak oni razem spiewaja i kłada sie na tory i przyjerzdza nad nimy pocag i oni tak na kolorowo wymalowani w refrenie i tam tez jest jak przychodzi do domu chyba swojego i ma pełno jej zdjec i takie ogromne na cała sciane to była ruda dziewczyna
Tak chyba wiem o jakiej piosence mówisz. To zespół Wremia i Stiekło
proszę
Nie zrozum mnie źle ale nie zgadzam się z tobą.
Ani Lorak wykonuje te piosenki wspaniale, poza tym ma zdecydowanie lepszą melodykę i swoim głosem daje czadu. Zgadzam się z Tobą że Ałła ma lepszą dykcję ponieważ rozumiem każde wyśpiewywane przez nią słowo. Widać że Ałła szanuje język i szanuję każdy dzwięk. Jednak w ogólnym rozrachunku wolę wykonanie Ani Lorak :) Po prostu wolę jak piosenka żyje są skomplikowane emocje... :)
Zwykle jednak nie lubię porównywać Ałły do kogokolwiek ponieważ ona dla mnie jest PONAD TO WSZYSTKO.
Ty lubisz Lorak ja Alle to normalne : )
Najważniejsze że oboje kochamy muzykę!
No każdy lubi to co chce jak byśmy wszyscy lubili to samo to byłoby nudno.
Zdecydowanie wolę Ani Lorak.
Chociaż i Ałły śpiewanie też mi się podoba.
Ale zgadzam się z ewoczek nie ma co porównywać Ałły ona jest ponad wszystko. Ikona i tyle.
Zresztą ja słucham niemalże wszystkiego musi tylko budzić emocje i wpadać w ucho i serce.
Ma bardzo ładną twarz ma coś ciepłego w tej twarzy i są też emocje podczas śpiewania co widać.