Witam poszukuję piosenki rosyjskiej sceny hip hopowej. Zwrotki śpiewane przez faceta, w refrenie natomiast kobieta raczej nie w stylu hip hopowym. Osobiście kompletnie nie znam języka rosyjskiego ale ta kobieta ze słuchu wydaje się, że śpiewa słowa tylko niebo.
To trochę mało info może podasz jakiś szczegół klipu? Duetów w hip-hopowym stylu jest dużo :) zobacz poniższą piosenkę jeśli to ten gościu to wpisz na YouT słowo Джиган a wyświetlą ci się jego piosenki. Dam ci jedną z nich chyba najpopularniejszą :)
Ponadto polecam przejrzeć ten wątek w całości jest tutaj więcej piosenek w tym stylu np wpisz w YouT T9 wyskoczą ci piosenki tego zespołu - niektóre super nutki :)
szukam nowej piosenki - spiewaja troche po angielsku (chyba) i po rosyjsku - moja muzyka koles blondyn nowoczesny klip - jakby dyskoteka rozne spowolnienia, piosenka typu disco/pop
Potrzeba mi nazwy rosyjskiej piosenki na teledysku której jakiś prawie łysy koleś chodził po mieście chyba w zółtej czapce i koniec utworu był na plaży czy coś w tym stylu. Widziałem tą piosenkę na Music Box Ru i RuTV. Dzięki
Odpowiedzi
Duetów w hip-hopowym stylu jest dużo :)
zobacz poniższą piosenkę jeśli to ten gościu to wpisz na YouT słowo Джиган a wyświetlą ci się jego piosenki. Dam ci jedną z nich chyba najpopularniejszą :)
Potrzeba mi nazwy rosyjskiej piosenki na teledysku której jakiś prawie łysy koleś chodził po mieście chyba w zółtej czapce i koniec utworu był na plaży czy coś w tym stylu. Widziałem tą piosenkę na Music Box Ru i RuTV. Dzięki
Zobacz:
tylko nie wiem która piosenka - mam dwa typy
proszę
1
Timati: