Podasz mi linki do pobrania tych piosenek? Plosie Cie :) jak tak to napisz mi na prywatnej wiad. A znasz jeszcze takie: 1. Ruda dziewczyna śpiewa w refrenie abłaka a początek wykonawcy to 4N-VN coś takiego po rosyjsku pisało :) 2. Blondyn śpiewa coś w refrenie neweci mojem, tam pieski haskie są i murzynka. 3. Kobieta chyba brunetka jest w jakimś swiecie robotów , jakieś dinozaury roboty po rosyj.pisało CVABA czy jakoś tak. Poznajesz je? :)
Tak rzeczywiście lubię rosyjską muzykę. zainteresowałam się nią już dawno ale dopiero gdy Dima Bilan w 2008 roku wygrał Eurowizję pokochałam ją na dobre :) Pewnie znasz nutkę dzięki której wygrał :) "Believe"
Hej;) poszukuję rosyjskiej piosenki, którą widziałam ostatnio na Russian Music Box. Teledysk był totalnie dziwny: śpiewali 2 chłopaki (być może geje) ubrani w dziewczęce ubrania, wymalowani itp... jeden z nich blondyn, a drugi miał dłuższe włosy, chyba brązowe...i to było coś takiego jakby biegali na bieżni...XD hehe nie pamiętam dokładniej.. ale piosenka wpadła mi w ucho...jakby ktoś zał to proszę o linka;)
Odpowiedzi
1. To Zara z piosenką pt "Amerli"
PS Na stronie nr 1 jest jego inna nutka - hicior :0
Była w Polsce w Zielonej Górze i ją śpiewała :)
proszę :)
Pewnie znasz nutkę dzięki której wygrał :)
"Believe"
Chociaż ja wolę nutkę którą dwa lata wcześniej zajął drugie miejsce :)
oczywiście nie mogłam się oprzeć ,,,, i masz to tłumaczenie już gotowe :)
czeka na akcept
ЧИ-ЛИ - Облака
:D
Z góry dzięki:):)
PS nie są gejami :) wtedy mieli po 15 lat i 17 lat