a ja dla dodatku podaje linka do stronki,gdzie można znaleźć większość tekstów do jego utworów z różnych płyt poczynając od roku 1997 do 2010:face-smile:...[link:stasmihailov-zvezda.ru]
właśnie z myślą o monie podałam ten link:face-smile:...mam tam konto od paru dni i w tej chwili jestem tam zalogowana pod nickiem jagienka27:face-devil-grin:
Dzięki dziewczyny tego właśnie szukałam jagienka ja słucham obu knałów od dawna i w chwili obecnej na vivy i inne przełączam od czasu do czasu w tej chwili istnieje dla mnie ru tv i RMB niestety w domu małe ma zrozumienie :face-plain: ale mam w nosie słucham ile wlezie i na YT też Język mi się bardzo podoba i kusi mnie żeby się pouczyć trochę :face-smile: Ewa ta nowa Dimy fajna dziś rano jej słuchałam na ru tv chyba
Tak to prawda. Polska muzyka jest smutna i żeby mogła być grana w radio musi mieć rockowe brzmienie lub być tak popularna, że dziennikarze nie mają wyjścia i puszczają. Dużo też zależy od wieku dziennikarzy radiowych. Im starsi tym bardziej przywiązani do "starych dobrych czasów" :face-smile:
A poza tym idzie na jedno kopyto są ładne głosy ale jak nagrana zostanie płyta to robi się tandeta bo niby się sprzeda a rezultacie owszem sprzeda się ale potem już nikt nie pamięta kto i co :face-plain:
Odpowiedzi
Tam na pewno jest to video o duchu :face-smile:
http://www.youtube.com/user/StasMihailov
A dokładnie piosenkę Michaiova pt "Ocal mnie".
Język mi się bardzo podoba i kusi mnie żeby się pouczyć trochę :face-smile:
Ewa ta nowa Dimy fajna dziś rano jej słuchałam na ru tv chyba
Najbardziej lubię jego piosenkę
Dobrze że są nasi wschodni sąsiedzi:face-devil-grin: