a ja szukam piosenki z teledyskiem co zwierzeta ruszają głowa do muzyki, konie , psy itp..spiewa ją jakiś m@&%#n, głos troszke znany do tego coolio..pomóżcie..:) to sie dzieje w jakis domu lub cos;D
Szukam piosenki która leciała na 4Fun. Tytuł zaczyna się na B.... ale nie wiem co dalej, koleś rapuje w czerwonej czapce i dziewczyna też śpiewa. Wiem że wykonawcami są dwie osoby "feat". Proszę szybką pomoc :)
Szukam tytułu piosenki, w której dwie dziewczyny przygotowują się na imprezę, przymierzają stroje kąpielowe, póżniej idą na imprezę. Leci na 4Fun TV wieczorem. Śpiewa jakiś koleś, muza to party disco takie ibizowate.
RATUNKU!!w teledysku występuje dużo ludzi głównymi są 2 albo jeden m@&%#n i jedna laska blondynka pamiętajcie to są głowni a potem zrobili jakieś kółko i pokolei wszyscy zaczeli tanczyć na koncu wychodzi jakiś koleś z maską robota na twarzy i zaczyna tanczyć to koniec wiem że leciała dziś rano koło 7.00
Dziś koło 18.20 na 4funtv leciał taki teledysk, gdzie jest facet i dziewczyna, oboje chyba czarni, na początku widzimy kobietę zamkniętą w pomieszczeniu, ma taką maskę z czymś czerwonym na ustach, i takie szkiełka na oczach, potem jest facet który wchodzi do autobusu gdzie pozostali ludzie maja takie same maski jak ta dziewczyna wcześniej, on jedyny jej nie ma, i jak facet zaczyna śpiewać to wyświetlają się obrazy jak na przykład pielgrzymka do czarnego kamienia, atak terrorystyczny na world trade center. Potem tego faceta łapie policja i trafia do więzienia, tam ktoś mu podaje taką naklejkę i on ją przykleja i ucieka z celi, uwalnia tą dziewczynę, na końcu widzimy inną dziewczynę która po zobaczeniu tej naklejki ściąga maskę. Trochę chaotycznie opisane, ale może komuś się skojarzy :face-smile:
witam poszukuje piosenka ktora odbywa sie na basenie,sa tam 3 dziewczyny (jedna blondynka spiewa to) i jeden facet skoczek ,po koleii 2 do niego podchodza i prosza by skoczyl a ten skoczek i tak jest z ta bladynka. z gory dzieki
hej. szukam piosenki i jej wykonawcy, piosenka leciała wczoraj na 4fun.tv w weekendzie specjalnym z niegrzecznymi gwiazdami, śpiewa tam jakaś facetka z gościem o carnych włosach i ubranym na czarno, który zabija kobiety zostawiając w ich ustach róże, ostatnia z tych kobiet zabiła. prrrrrrrrrosze pomóżcie:face-crying:
Odpowiedzi
Szukam nutki co leci zawsze w reklamie "nie bawisz się nię żyjesz !"
Tam tak szybko m@&%#n rapuje. Takie jakby troche techno rap cos takiego ..
to samo co wyzej, leciala dzisiaj kolo 21:00.
Clokx - Catch Your Fall
POMÓŻCIE PLISKA:face-plain:
Trochę chaotycznie opisane, ale może komuś się skojarzy :face-smile:
pomóżcie
prrrrrrrrrosze pomóżcie:face-crying: