piosenka, znany teledysk
Gość
Gość
poszukuje tytułu / wykonawcy piosenki
opis teledysku: facet ubrany na biało, śpiewa w pomieszczeniu, w innych pomieszczeniach reszta zespołu gra, farba leci na nich ze scian, na różne kolory, koles ciemne krótkie włosy, wytatuowany na rękach. kapela jakas młodsza, nie była chyba jakimś hitem, bo przesluchalem wszysgtkie piosekni zamieszczone na stronie eski rock, byla puszczana miejwiecej w tym samym czasie w esce rock co Anberlin - true faith (okolo rok temu jak mi sie wydaje)
opis teledysku: facet ubrany na biało, śpiewa w pomieszczeniu, w innych pomieszczeniach reszta zespołu gra, farba leci na nich ze scian, na różne kolory, koles ciemne krótkie włosy, wytatuowany na rękach. kapela jakas młodsza, nie była chyba jakimś hitem, bo przesluchalem wszysgtkie piosekni zamieszczone na stronie eski rock, byla puszczana miejwiecej w tym samym czasie w esce rock co Anberlin - true faith (okolo rok temu jak mi sie wydaje)
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
wokalista na bialo byl ubrany o ile kojarze, mial zdaje sie ze kamizelke od garnituru
kazdy z muzykow zespolu jakby w osobnym pomieszczeniu byl
albo justify
a tu teledysk ;p
trafione 100%
jesli jestes z trojmiasta zapraszam na piwo :D
CommentAuthoradammscousin
* CommentTime1 dzień temu
Dzięki
szukam nazwy piosenki.
zaczyna się mniej więcej tak.... : tum dum bery cu bam cu barara cu bę bę .....
i chyba w refrenie jest heartbreaker albo heartbroken nie wiem. szukałam tej piosenki pod tymi nazwami ale nie znalazłam.
w teledysku tej piosenki uczniowie ubrani są w mundurki tańczą w klasie
nic wiecej nie pamietam.
grany był ten teledysk na wszystkich stacjach muzycznych w 2006 lub 2007 lub 2008. zupełnie zapomniałam tytuł. proszę o pomoc ! :)
no i oni wchodzą na te platformy i popisują się kto umie lepiej tańczyć dodam jeszcze że oni na głowie mają takie czapki jak w harrym potterze jest fiara przydziału lytko że białe.Mam 9 lat słuchałem ją gdy miałem 5 podejrzewam że jest ona z ok.1997 - 2004:face-smile: