Czy ktos wie jaki jest tytoł piosenki do ktorej wczoraj tanczyła Anna Popek.Wiem ze cos tam było "santa dzamejka"ale nie znam tytou ani wykonawcy.Jak ktos wie prosze o napisanie.Pzdr
witam:)poszukje rowniez piosenki do ktorej tanczyla Olga Borys ze swoim partnerem w 7 odcinku. jakos tam lecialy dni tygodnia po angielsku cos tam"monday tuesday cos tam cos tam:D" Bardzo mi zalezy. Pozdrawiam
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poszukuję piosenki do której tańczyła Olga Borys w dziewiątym odcinku czyli wczorajszym?????? To podobno muzyka filmowa .... Tańczyli przed piosenką Modern Talking - cherry cherry lady...... Ta piosenka o która mi chodzi w nazwie wykonawcy ma słowo "boy' i "princess" a jej słowa lecą jakoś tak "...if you come... baby, just ....... now" tylko tyle wiem ,, prosza o pomoc please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piosenki, do których 23 listopada, tańczyła Kasia Glinka to: "Knockin' on heavens door" Guns N' Roses i "Cheri, Cheri Lady" Modern Talking. Rafał Mroczek tańczył do "Nothing Else Matter" Metallica:-)
Odpowiedzi
Guns N' Roses i "Cheri, Cheri Lady" Modern Talking. Rafał Mroczek tańczył do "Nothing Else Matter" Metallica:-)