Dokładnie. W sumie stoimy w miejscu:| A tego z Gdańska to zakatrupić tylko ... :| Ale ludzie nie łammy się ;) Znajdziemy to :D Chyba trza Kacha ponownie planować wyprawę do Czech:D xD
Ty wez sobie napisz na jakiejs karteczce i przyklej do monitora, ze masz sie logowac na rozpoznajemy :D:D a z gdanska to byla dziewczyna. jesli takie podejscie ma tez do chlopaka to wspolczuje :D:D mogla chociaz napisac, ze nie kupila, albo ze nie ma na tej plycie tej piosenki.
a do czech to sie wybiore, jak mi ktos przywiezie tone lekow :D bo jestem sama i nie wychylam nosa z domu, a zadnych prochow w domu nie mam. to kto chetny?;d
obawiam sie, ze nie usatysfakcjonuje... ;) chociaz ten remix z drugiego linku (1:11) jest calkiem spoko ;) jak obiecałem, mala reklamowka: [link:bcuteam.googlepages.com] DarkSide, jesli chodzi o samo sklejanie to dobry jest audacity, ma jakies podstawowe efekty. A jesli chodzi o zabawe w troche trudniejszym srodowisku, to polecam FruityLoops, podobno mozna nim wygenerowac kazdy dzwiek... ale do najlatwiejszych nie nalezy. a Kasia i Adas... moze byscie sie spotkali na zywo w empiku w Gdnasku, a nie tylko przez gadu ;> Wszyscy by na tym skorzystali ;) /zaja
Odpowiedzi
wrzuciłem na rapida tą piosenke z reklamy :d
[link:mp3.teledyski.info]
jak obiecałem, mala reklamowka: [link:bcuteam.googlepages.com]
DarkSide, jesli chodzi o samo sklejanie to dobry jest audacity, ma jakies podstawowe efekty. A jesli chodzi o zabawe w troche trudniejszym srodowisku, to polecam FruityLoops, podobno mozna nim wygenerowac kazdy dzwiek... ale do najlatwiejszych nie nalezy.
a Kasia i Adas... moze byscie sie spotkali na zywo w empiku w Gdnasku, a nie tylko przez gadu ;> Wszyscy by na tym skorzystali ;)
/zaja
ludzie nie poddajemy się! :)