Piosenka opis wykonawcy
Witam, szukam piosenki, na którą wpadłem jakiś czas temu w internecie, niestety tytuł mi wyleciał, a chciałbym ją posłuchać. Są to bodajże lata 90, wykonawca to mężczyzna z chyba lekko rudawymi włosami, nie takie krotkie, kojarzy mi się że miał kolczyk w uchu, albo nawet z dwóch stron. W teledysku idzie między wieżowcami, stanowczym krokiem (być może w luźnej koszuli, ale tutaj głowy uciąć sobie nie daje). Część teledysku chyba też jest w jakimś studio, ale tutaj nie nie daje 100% pewności. Utworek luźny, nie jakis rock czy coś. Staram sobie przypomnieć jeszczs coś żeby podpowiedzieć, ale nie mogę na nic wpaść :-(
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Wyokonawca miał specyficzną twarz, dosyć blada z małymi oczami ;-) Kurna, już nie wiem jak podpowiadać.
.
strzał:
Radiohead - "Just"
Niestety nie :-( to o co mi chodzi jest jednak nieco szybsze, wydaje mi się że refren był śpiewamy jakby trochę inaczej, może żywiej, albo bardziej piskliwym glosem, ten refren był coś inny, tak jakoś mi się kojarzy. To nie były żadne takie mocniejsze brzmienia, raczej coś w stylu "hungry eyes" z dirty dancing, ale chyba trochę szybsze, za to tak samo "na luzie" ;-)
.
simply red-sprawdź ich piosenki, np. say you love me