Witam, już bardzo długo poszukuję wolnej piosenki, której refren zaczyna się od słowa "tonight" śpiewa ją mężczyzna i chyba w refrenie w tle jeszcze kobieta... Słuchałem tej piosenki końcem lat 90. Wierzę w Was i mam nadzieję, że uda się ją odnaleźć...
No to jeszcze Eagle-Eye Cherry - Save Tonight ale to można zaliczyć do szybszych.
Szkoda, że nie pamiętasz dokładnego roku, bo wtedy spojrzałbym na archiwa list przebojów.
Jak masz sporo czasu by słuchać muzyki to podam ci pewien link na youtube z wszystkimi fragmentami nagrań, ja tam niejeden utwór znalazłem po latach.
Niestety, nadal nie trafiliście :( słuchałem jej w latach 97-98. RRob, czasu nie mam zbyt wiele, lecz możesz podesłać link, może uda się coś znaleźć. Dziękuję wszystkim za próby pomocy i pozdrawiam serdecznie :)
Odpowiedzi
Jakieś pomysły?
Joe Cocker - Tonight i podobna Noubliez Jamais
moze tina turner i david bowie - tonight ? :)
Niestety, żadna z powyższych... To była spokojna wolna piosenka. Dziękuję za chęci, mam nadzieję, że jeszcze ją znajdę.
nie do końca zgadza się z opisem, ale strzelam:
Niestety pudło :(
A może po prostu chodzi ci o Sasha - If You Believe, tam w refrenie też się przewija słowo Tonight
Niestety to nie ten utwór...
No to jeszcze Eagle-Eye Cherry - Save Tonight ale to można zaliczyć do szybszych. Szkoda, że nie pamiętasz dokładnego roku, bo wtedy spojrzałbym na archiwa list przebojów. Jak masz sporo czasu by słuchać muzyki to podam ci pewien link na youtube z wszystkimi fragmentami nagrań, ja tam niejeden utwór znalazłem po latach.
A może chodzi o to?
Niestety, nadal nie trafiliście :( słuchałem jej w latach 97-98. RRob, czasu nie mam zbyt wiele, lecz możesz podesłać link, może uda się coś znaleźć. Dziękuję wszystkim za próby pomocy i pozdrawiam serdecznie :)
Dziękuję wszystkim za chęci, lecz niestety chyba się poddam...