Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „lata 70. lata”
-
Poszukuję tytułu piosenki z lat chyba 70Poszukuję tytułu utworu,który gra mój tata od zawsze. Podobno tekst (podejrzewam jakieś pseudotlumaczenie) szedł "Jesteś ...
-
Pomocy 2 piosenki szlagiery śląskieHej kochani mega potrzebuje waszej pomocy. Mianowicie moja ciocia chyba dała mi misję nie do ...
-
Znana melodiaZ jakiego utworu pochodzi melodia grana przez pierwsze 2 minuty filmiku? [youtu.be]
-
teledysk z lat 70 w stylu "Gangu Olsena"Cześć. Niedawno na kanale 4Fun Gold widziałem taki zabawny teledysk, zapewne z lat 70 przypominający ...
-
Utwory - pamiątka po Ojcu 3Mój ś.p. Ojciec nagrywał kiedyś piosenki na szpulowcu. Kilku jeszcze nie zdołałem rozpoznać. Bardzo proszę ...
-
Utwory - pamiątka po Ojcu 2Mój ś.p. Ojciec nagrywał kiedyś piosenki na szpulowcu. Kilku jeszcze nie zdołałem rozpoznać. Bardzo proszę ...
-
Utwory - pamiątka po Ojcu 1Mój ś.p. Ojciec nagrywał kiedyś piosenki na szpulowcu. Kilku jeszcze nie zdołałem rozpoznać. Bardzo proszę ...
-
Piosenka bardo stara lata 60/70Witam Szukam bardzo starej piosenki. Ok 40 lat temu śpiewał ją pewien ksiądz który uczył gry na ...
-
gdzie był wykorzystany motyw Led Zeppelin - Trampled under foot?Czy ktoś z was wie może gdzie (film, reklama, inna piosenka....) był wykorzystany motyw z ...
-
szukam starszej w pełni francuskiej wersji pewnej piosenki z roku 2001The Crash- Lauren caught my eye z 2001 roku jest coverem piosenki z ...