Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2014”
-
❗BARDZO PILNE❗Piosenka z dzieciństwa (rocznik 2013/14?)Dzień dobry, bardzo natychmiastowo potrzebuję pomocy. Chodzi o piosenkę z dzieciństwa, a mianowicie rap, którego ...
-
Piosenka dość stara znaleziona na filmie z 2014 rokuTak jak w temacie szukam tytułu piosenki, którą podałem w załączonym linku (wrzuciłbym bezpośrednio na ...
-
Poszukuje Piosenki/TeledyskuNie pamiętam dokładnie nazwy a strasznie korci aby posłuchać muzyki z dzieciństwa, w teledysku na ...
-
Antyradio, utwór z 2014 lub 2015 ze specyficznym teledyskiemHej, w 2014 lub 2015 roku w Antyradiu by grany fajny spokojny utwór. Teledysk do utworu ...
-
Co to za nutka ? :)Znalazłem to kiedyś w jakimś filmiku próbowałem na wiele sposób to odnaleźć leży od 2 ...
-
Szukam teledysku z eski/4fun 2014Leciała w 2014 roku, ale mogłabyć wydana wcześniej. W teledysku jest mulatka, z kręconymi, brązowymi ...
-
Pyromagic 2014 - SUREXJaki tytuł ma piosenka w tym filmie? youtu.be/Eo6fFDd_uUM
-
Blondynka + 2 facetów - Polska/rock/koncerty/auto/2014Moja dziewczyna płacze gdyż nie może odnaleźć piosenki z 2014r. Opis : Polska formacja ...
-
Muzyka z filmu, melodic BASS ChillOut MusicWitam. Co to za utwór, zaczyna się w czasie 1:50 kończy 2:0 Pochodzi on z ...
-
Co to za piosenka w teledyskuw teledysku pływają(latają) na flyboardach piosenka chyba z 2014 r.
-
Piosenka z rmf Maxx z początkiem "mission impossible"Szukam piosenki która na początku zaczyna sie muzyką podobną do "mission impossible". Piosenka jest z ...
-
Tytuł piosenki z filmiku cocacola cup[youtube.com]
-
Nowa piosenka z tekstem amen/ Im a man?Witam! Poszukuję nowszej piosenki ( rok 2013/2014 ). Wydawało mi się, że śpiewa to sam smith, ...
-
Nuta z filmiku klubu![youtube.com] poszukuje nutki zaczynającej sie od 0:49, dzieki z góry!
-
podobne piosenkiwitam mam pytanie do was znacie piosenki mniej wiecej podobne do tej? Miley Cyrus ft. Wiz ...
-
PIOSENKA ESKAszukam piosenki z eski, leciała w zeszły weekend, zdaje mi się, że tak były słowa ...
-
Jaka to muzyka Trance/House nowe 2014 pilneZaczyna się w 24 minucie [ulub.pl] Proszę o pomoc
-
szukam nazwy jednego kawałka , trance -dance 2014[youtube.com] , utwór zaczynajacy sie od 21-00 min
-
Euforia Festival Klaas - Pierwsza nutka z filmikuPrzepraszam za przestery ale nic z tym nie moge zrobić. Jak ktoś zna to bardzo prosze ...
-
Biedronka przy kasie - ReklamaWitam poszukuję muzyki która pojawia się w tej reklamie [youtube.com]
-
Wpadła mi w ucho nutka zaczyna się 10:06[youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc ;)
-
teledysk z 2014 nowy przedstawia zycie paryPoszukuję teledysku, którego w tym roku oglądałam na youtube przedstawiał on życie pary a dokładnie ...
-
UMF Croatia 2014- Martin Garrix set[1001tracklists.com] Nuta od 51:50 z setu Martina Garrixa i nie chodzi tu o 4 Strings - Turn ...
-
sklep h&m, klubowy kawałekWitam, ostatnio usłyszałem w sklepie h&m w Manufakturze w Łodzi piosenkę, która bardzo mi zapadła ...
-
Jaka to piosenka z setu Energy?[youtube.com] 57:10 to nie jest We like to party.. ktoś coś ?