Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2009”
-
Animowany teledysk, brunet na wokalu, lata 2007-2009Witam. Poszukuję teledysku, który widziałem tylko raz w okresie od 2007 do 2009 roku. Piosenka ...
-
Piosenka o trudnym dzieciństwieHej, szukam pewnej piosenki, śpiewała ją chyba blondynka, był teledysk gdzie pokłóciła się ze swoim ...
-
Teledysk z blondynką rok ok.2007 /2008/2009Teledysk odbywa się w hotelu, gdzie pracuje młody chłopak, który przegląda playboya, po chwili do ...
-
Piosenka z 2009 rokuPiosenka pochodzi z filmu na Youtube z 2009 roku więc pewnie powstała w tym okresie ...
-
Utwór electro-house, prawdopodobnie remix Rene de la MonePoszukiwany utwór jest z lat 2009 lub 2010, remixowany prawdopodobnie przez Rene de la Mone. Wiem ...
-
Popowa piosenka - lato 2009Witam. Poszukuję piosenki, z 2009 roku - prawdopodobnie w tym samym roku słyszałem też Oceana ...
-
6 dziewczyn klip z ok. 2009r z"Muzyczne listy"tv4szukam piosenki. teledysku z okolo 2009/10 roku ,czarnobialy, okolo 6 pieknych kobiet spiewa cos o ...
-
Szukam piosenki rok 2008-2009Często leciała w radiu zet,pamiętam niestety tylko teledysk. Chyba jakiś występ albo konkurs piosenki,nie wiem ...
-
Teledysk z 2009 podobny do Eric Prydz - call on mePoszukuje teledysku z 2009 r który na początku odgrywał się na siłowni. Dziewczyna czytała sms'a ...
-
Piosenka z 2009 roku w klimacie indyj. - arab.Męczy mnie od początku ta piosenka, którą zanuciłem.
-
Utwór z TVN Meteo [rok 2009-10]Gdy jeszcze mieszkałem w starym mieszkaniu, to oglądałem TVN Meteo. Oglądałem obrazy z kamer na ...
-
Nieznane tytuły piosenek z 2008 i 2009 rokuW 2008 roku słyszałem piosenkę i wyglądało tak: słowo `soł fejs` i jakaś pani piosenkarka ...
-
Muzyka z reklamy Audi A3 1.6 TDI[youtube.com] a sam motyw - [youtube.com] Proszę mi pomóc na tym portalu, bo ja chcę wiedzieć co to ...
-
Muzyka z LS 2009Witam. Mam pytanie Czy wie ktoś jak się nazywa muzyka w ls 2009 jak jest ...
-
Szukam nazwy nowej piosenki , ostatnio leci w planecie[w264.wrzuta.pl]
-
kto to zna?Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu piosenki. Niestety nie znam tytułu, wiem tylko, ...
-
Jaki jest tytuł utworu z linku 0:00-3:00, dzięki[youtube.com]
-
Klubowa nutka zna ją moze ktoś?Nutka prawdopodobnie z Armagedonu, zależy mi na odpowiedzi Z gory dzieki ;D [www10.zippyshare.com]
-
8 bitowy hit lata 2009w 2009 musiałem słuchać radiowych holenderskich przebojów na przemian tylko lady gaga, michael jackson i lets ...
-
Jak się nazywa utwór Tiesto...Na teledysku jest gościu w okularkach który założył na plecy głośnik i odtwarzał muzyke z ...