Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2008”
-
Piosenka z roku 2008/2009 +-Witam, od pewnego czasu szukam piosenki z około 2008 roku. Jedynie pamiętam klip, który często ...
-
Animowany teledysk, brunet na wokalu, lata 2007-2009Witam. Poszukuję teledysku, który widziałem tylko raz w okresie od 2007 do 2009 roku. Piosenka ...
-
Klubowy trackShazam się poddał. Jakość jest fatalna, może dlatego. Znajomy zgrywał płyty i taki oto utwór ...
-
szukam tej piosenki już 6 lat, pomocy!Szukam piosenki z dzieciństwa, słuchałem ją w roku 2008 więc sądzę że jest z tego ...
-
Kojarzy może ktoś?To była taka piosenka pop, podobna nieco do You're my heart, you're my soul, często ...
-
Jaki jest tytuł i wykonawca tej piosenki?Zaczyna się od 0:40 do 1:50 w tym filmiku: [youtube.com] . Kiedyś była bardzo często ...
-
Remix może z 2008 roku. Tytuł LOVER. Link do piosenki.[youtube.com] To ta piosenka, widać, że kręcone dawno temu.. Proszę o pomoc.
-
Nieznane tytuły piosenek z 2008 i 2009 rokuW 2008 roku słyszałem piosenkę i wyglądało tak: słowo `soł fejs` i jakaś pani piosenkarka ...
-
Piosenka z 2008 rokuJak widać, założyłem pierwszy wątek o nieznanych piosenkach jako gość w lipcu obecnego roku. I ...
-
Kobieta na S "Heey i like you like this" hit 2008Poszukuję utworu, który był hitem 2008. W refrenie są charakterystyczne słowa, takie same jak w ...
-
Igrzyska Pekin highlights[olympic.org] witam czy zna ktoś możę tytuł tej piosneki?
-
Turcja Antalya 2008Szukam nazwy melodii, która "leci" w tle poniższej reklamu Turcji z 2008 roku. Wiem, że ...
-
Piosenka wakacyjna z Danii 2008 ale nie dunskaWitam poszukuje piosenki, ktora slyszalem w radiu w Danii w 2008 roku na wakacjach w ...
-
Utwór z 2008rJak w tytule, utwór jest z 2008 jeśli dobrze pamiętam, ma bodajże refren stylem niemal ...
-
Poszukiwana piosenka z wakacji w DaniiWitam poszukuje piosenki, ktora slyszalem w radiu w Danii w 2008 roku na wakacjach w ...