Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2007”
-
Animowany teledysk, brunet na wokalu, lata 2007-2009Witam. Poszukuję teledysku, który widziałem tylko raz w okresie od 2007 do 2009 roku. Piosenka ...
-
Szukam piosenki po teledysku, w radiu w okolicach 2007 roku.Piosenkę usłyszałem w radiu, potem znalazłem teledysk - mężczyzna mieszkający z ptakiem w klatce i ...
-
Piosenka z MTV Rocks 2006/2007Halo pomocy! Szukam jednej piosenki którą dawno dawno temu (czyt. kiedy był hype na Enter ...
-
Troszkę stara, tajemnicza piosenka, 2006-07 rok :)W zwrotkach było coś podobnego do dzieci z tego teledysku: [youtube.com] Z czym że gaworzyły w ...
-
Choć goni nas czas ???Witam. Co to za nutka, pochodzi z filmu "Choć goni nas czas" The Bucket List W ...
-
tututundumdum + jakiś tekst i ciężarówka po tymszukam utworu trance/hause z tym co w temacie, poza tym były jeszcze dwa zdania w ...
-
Piosenka z kasety hit'n'hot 2007Ostatnio słuchałam kasety hit'n'hot 2007. Szukam piosenki która leci po utworze "Grzechy w mojej głowie" ...
-
Remix piosenki Br. Beat; So. Jimmy - Smalltown BoyDzisiaj usłyszałem znany remix piosenki Smalltown Boy z 1991 roku na Radio Zet, ale gdzieś ...
-
NHL 2007 piosenkaKiedyś byłem w posiadaniu w/w gry. Pamiętam jedną piosenkę, która zapadła mi w pamięci i ...
-
Utwór Trance z 2007 rokuWitam! Poszukuje nazwy utwory który leci w tle filmu Super Speeders 3. Program Tunatic po ...