Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2005”
-
Piosenka ze słowami "Push it" i "Relight my fire" z 2005 roku.Poszukuję piosenki, którą w 2005 roku często grało Radio Planeta (grające wtedy podobna muzykę jak ...
-
Piosenka z tekstem "yaleli, yaleli"Część. Pamiętacie może taką piosenkę często nadawaną w radiu Planeta na Śląsku w 2005 roku, ...
-
Piosenki techno/elektroniczne z lat 2004-2006Podawajcie tytuły znanych Wam piosenek techno/elektronicznych, które powstały w latach 2004-2006 lub niewiele wcześniej :) ...
-
różne różnistew 2005 roku w były modne piosenki "love shand...coś tam" oraz say no no-kto ...
-
Piosenka z linku [Tomorrowland 2005][youtube.com] Od 3:10
-
znam wykonawce ale nie wiem jaki jest tytułWiem na 100% że to była Verba a utwór słyszałem w radiu w 2005 roku, ...
-
Planeta FM 2003 - 2005 szukamNIetypowe poszukiwanie, bo gdzieś zapodziałem kasetę z tą piosenką. Leciała w latach 2003-2005 Planeta FM ...
-
Polska wolna piosenka zaczynajaca sie skrzypcami 2005desperacko staram sie odnalezc pewna piosenke.wydaje mi sie ze byla ona na plycie SAME HITY ...
-
Piosenka z lat 2004- 2007Witam! Poszukuję piosenki przypominającej mi "Frozen" Madonny i "Jai Ho " The Pussycat Dolls. ...
-
C-Bool?Szukam utworu podobnego do "Would You Feel " i "House Baby" możliwe, że to też ...
-
Piosenka rockowa z płyty Bravo Sport - mam fragment!Poszukuję piosenki będącej podkładem muzycznym do ekstremalnych klipów (ten numer był akurat przy jeżdżeniu na ...
-
Latająca kobietaWitam Szukam piosenki do której widziałem kiedyś teledysk prawdopodobnie na Vivie niemieckiej albo polskiej lub mtv ...
-
2005 dyskotekowa piosenkaPiosenka jakby kurczak albo jakieś piskle śpiewało i refren był: tiptip tip tiptiptiptiptip ...
-
Poszukiwana piosenkaOd kilku lat szukam pewnej piosenki. Nie bardzo pamiętam jej melodię; wiem, że muzyka sprawiała ...
-
Defqon.1 2005 - urywek z aftermovieZna ktoś??
-
Defqon.1 2005 - urywek z afterflimuZna ktoś??
-
Znacie?Ten utwór wyszedł parę lat temu (ok 2005r???). To nie do końca trance ani house, ...
-
Terminal Summer Beat 2005 3/5 - Szukam 2 utworków!Poszukuję utworków z: 3:56, 8:21 lub jakikolwiek z tego filmiku :) [youtube.com] Pozdrawiam
-
Piosenka dawny hicior (chyba w 2004/5/6)Piosenka, która leci w tle w1.08 minucie. Pamiętacie nazwę. Kojarzy mi sie, że piewała to ...
-
Muzyka rosyjsku dyskotekowa ok. 2005 rokSzukam piosenki, bodajże po rosyjsku, pochodzi z roku 2005 albo wcześniej, w 2005 była grana ...
-
techno z 2004-5 rokuwiem że utwór jest w jakby po hiszpańsku czy takim podobnym języku z tekstem coś ...
-
Jak się nazywała taka piosenka hit eski 2005?Śpiewali kobieta i mężczyzna razem w refrenie nucili "o ri rari rai rej o rairai ...