Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2004”
-
Protector Ostrów Wielkopolski Trance Night 2004Proszę o tytuł: [youtube.com]
-
Czy ktoś kojarzy co to za kawałek? Nagrany w 2004 rokuNagrałem go na kasetę z radia Eska, Planeta lub RMI FM(nie pamiętam już dokładnie), stąd ...
-
Radiozet, Rockowy kawałekSzukam kawałka rockowego/metalowego (Instrumental) granego w RadioZet w 2004 roku (czerwiec-lipiec) w godzinach 5:30-6:00. Wiem, ...
-
Planeta FM 2003 - 2005 szukamNIetypowe poszukiwanie, bo gdzieś zapodziałem kasetę z tą piosenką. Leciała w latach 2003-2005 Planeta FM ...
-
Rock alternatywny, ~2004 rok [załącznik]Witam. Nie mogę sobie przypomnieć wykonawcy ani tytułu piosenki, jak w tytule - rock alternatywny, ...
-
Piosenka z ~2004, prawdopodobnie technoWitam. Nie zna może ktoś z Was utworu, który jest umieszczony w załączniku (albo może ktoś ...
-
Teledysk na farmieWitam Szukam starego utworu - rok 2004, pamiętam tyle, że był to teledysk na starej amerykańskiej ...
-
Phil Collins?Witam! poszukuje piosenki, która została nagrana mniej więcej w latach 2004-2007. Śpiewał tam , również ...
-
Tytuł starszej piosenkiSzukam starszej piosenki puszczanej w radiu podaje orientacyjnie 2003-2006. Niestety akurat wtedy nie znalem angielskiego ...
-
muzyka z audycji nocnej w radiu p.r. bis (2004)poszukuję kawałka który był grany często w nocnych audycjach z muzyką elektroniczną w polskim radiu ...
-
C-Bool?Szukam utworu podobnego do "Would You Feel " i "House Baby" możliwe, że to też ...
-
Piosenka rockowa z płyty Bravo Sport - mam fragment!Poszukuję piosenki będącej podkładem muzycznym do ekstremalnych klipów (ten numer był akurat przy jeżdżeniu na ...
-
Indyjskie klimatySzukam płyty z trancowo-elektro-indyjskimi klimatami. Taka żółta okładka, skladanka. Nazywała sie bodajże Hypnotize z roku ...
-
remix utworu D.I.S.C.O z 2004-5chodzi mi o remix w wersji techno utworu Ottawan - D.I.S.C.O
-
techno z 2004/5 r.szukam utworu prawdobopodobnie w języku hiszpańskim albo podobym do niego z tekstem coś jakby "de ...
-
techno z 2004-5 rokuwiem że utwór jest w jakby po hiszpańsku czy takim podobnym języku z tekstem coś ...
-
klubowy kawałek z kobiecym wokalemklubowy kawałek z kobiecym wokalem użyty również w prologu do amsterdam dance mission 2004 od ...
-
Muzyka z zegara TVP rok 2004[youtube.com] Ktoś rozpoznaje utwór muzyczny który leci pierwsze 30 sekund?
-
Amsterdam Dance Mission 2004Nutka z Amsterdam Dance Mission 2004.Prosze o tytuł :)