Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „#2009 #2010 #2011”
-
Czy kojarzycie taką piosenkę?Teledysk tej piosenki był taki że był chłopiec kosmonauta i pies na księżycu że rakietą ...
-
Zapomniany polski utwór rapowy z ok. 2011 r.W 2011 roku w serwisie Wrzuta usłyszałem taki utworek, w którym podmiot liryczny (w tym ...
-
Nazwa płyty albo mixuKiedyś za dzieciaka, gdzieś pomiędzy 2000-2010, była u nas w rodzinie w posiadaniu pewna płyta ...
-
Polska piosenka hip hop 2008/09Witam, szukam polskiego kawałka z tym bitem. Dzięki za pomoc. [youtube.com]
-
Popularna piosenka sprzed około 10 lat której od tamtego czasu nie potrafię znaleźćTak jak w tytule, znany kawałek który mnie męczy od bardzo dawna. Trochę wyżej wokalista ...
-
Muzyka dubstepWitam po raz kolejny. Szukam piosenki dubstep z 2010 roku .Teledysk bym animowany o ...
-
Piosenka z mniej więcej 2010 roku, teledysk na plaży, zasłyszane w tvZagraniczna piosenka z około 2010 roku. Śpiewał ją ciemnoskóry mężczyzna, chyba był w kapeluszu. Cały ...
-
Jak się nazywa ta piosenka? PilneCzesc, dosc dawno, bo pare lat temu popularna byla pewna piosenka. Ostatni raz slyszalem ja ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki z lat 2009-2011, z rodzaju techno. Jedyne co znam to jej teledysk. Zaczyna ...