Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „#2000”
-
Dance, klub lata 90 i 00Piosenka z dzieciństwa dziś przypadkowo usłyszana, ale brak wykonawcy i tytułu:(
-
Piosenka ze stacji benzynowejSłyszałem dziś na stacji benzynowej fajny utwór, którego Shazam niestety nie rozpoznał. Śpiewa kobieta, styl ...
-
Stary, polski rap o kobietachHej! Pomocy! Szukam tytulu niszowego polskiego rapu, o kobietach, flirtowaniu, romansie. Jestem prawie pewna, ze ...
-
Piosenka chyba z lat 90 lub troch wyżej czy ktoś skojarzy po tekście ???W Piosence jest refren coś takiego : ra ra re always love you ...
-
Piosenka z dzieciństwaSzukam piosenki z dzieciństwa lecz niewiele pamiętam oprócz tego że w teledysku była ruda pani ...
-
Czy ktoś kojarzy?Poszukuję autora oraz tytułu tej piosenki. Grała kilka razy w radiu Horizonte 94.3 FM
-
Nazwa płyty albo mixuKiedyś za dzieciaka, gdzieś pomiędzy 2000-2010, była u nas w rodzinie w posiadaniu pewna płyta ...
-
utwór z lat 90Hej, szukam starej piosenki z bodajże lat 90 - 2000.Była to anglojęzyczna piosenka typu ...
-
All I need you babyWitam poszukuję utworu z ok roku 2000 Zaczyna się słowami " All I need, all ...
-
Szukam piosenki, znam tylko fragment teledyskuhejka, Jakiś czas temu wpadł mi do głowy pewien teledysk ale nie pamietam od jakiej był ...
-
Piosenka z lat 90/00Ostatnio przechodząc ulicą miałam okazję usłyszeć cover znanej piosenki techno w wykonaniu orkiestry dętej. Kojarzę tę ...
-
Co to za piosenka ?Witam mam problem, ponieważ wygrzebałem ostatnio kasety ze strychu i znalazłem taką jedną piosenkę, oryginał ...
-
Co to za muzyka?Mam problem słuchałem kaset zapisane prywatnie to znaczy z jakiś audycji radiowych. I znalazłem takie ...
-
Co to za nuta ?mam problem ostatnio słuchałem piosenek na kasetach i pojawiłą się tam ta piosenka. Niestety na ...
-
Muzyczne Radio Jelenia GóraCześć! kto pamięta i zna ten taneczny kawałek? to były lata 2002-2004
-
Kilka tytułów z kasetyWitam, poszukuje tytułów kilku utwórów z kasety Techno Attack 2000, szukalem na internecie o tej ...
-
Piosenka z lat około '00 leciała kiedyś na Vivie 2 murzynkiCześć, szukam piosenki z okolicy 2000 roku, wykonują ją 2 raperki, taka spokojna wesoła i ...
-
Italodance/Eurodance który krąży po sieci od prawie 20 latTak jak w tytule. Jeśli dobrze pamiętam to została ta piosenka użyta w mixie na ...
-
20letni kawałek techno dancenutka z przed 20 lat nagrana na kasete niestety nie pamietam skad i o jakim ...
-
Piosenka z ok 2000 z tańczącym chłopakiemKojarzę tylko teledysk, na którym przez cała piosenkę chłopak tańczy chyba Shuffle, praktycznie tylko samymi ...
-
Piosenka w stylu Dinsey Chanel!!!Szukam piosenki w stylu tych z lat 2005-2012 puszczanych w Dinsey Chanel. Pamiętam że śpiewała ...
-
Urodziny opętanego chłopcaPoszukuję piosenki: - chyba z okolic 2000 roku ale mogę się znacznie mylić - zespół młodych mężczyzn, ...
-
Śmieszny teledysk z okresu około 1998-2002W okresie 1998-2002 roku (niestety nie pamiętam dokładnego roku, bo byłem mały) w telewizji, prawdopodobnie ...
-
Teledysk pop, rap lub R&B z końca lat 90. lub początku 2000.Teledysk: czarny facet zakochany w kobiecie z dzieckiem. Piosenka z gatunku pop, rap lub R&B, ...
-
Szukam piosenki z początku lat '00, pamiętam teledyskW teledysku dziewczyna (chyba) z dredami stacza się w dół po schodach, w tym czasie ...