witam:) szukam piosenki z samego życia, leci zwykle przy wątku Teresy śpiewa koleś coś typu "can you feel", fajna spokojna nutka będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam
witam serdecznie! :) chodzi mi o film samo życie. czy mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki, która ( zazwyczaj zawsze leci ale podam odcinek i scenę w której leciała ta melodia). Był to odcinek 1468, kiedy Natalia dzwoniła do Kacpra. Nikt w niej nie śpiewa, ale słychać tak jakby : "mmm" gdzie nie gdzie. . .
nie to nie jest dreamin, gdyby to było to to bym już od razu wiedziała, ale niech że ktoś powie jak się nazywa proszę! 1468 odcinek! natalia dzwoni do kacpra, przecież nikt w tym nie śpiewa, więc to nie może być dreamin ! :face-crying::face-crying::face-crying:
Odpowiedzi
czy mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki, która ( zazwyczaj zawsze leci ale podam odcinek i scenę w której leciała ta melodia). Był to odcinek 1468, kiedy Natalia dzwoniła do Kacpra. Nikt w niej nie śpiewa, ale słychać tak jakby : "mmm" gdzie nie gdzie. . .
1468 odcinek! natalia dzwoni do kacpra, przecież nikt w tym nie śpiewa, więc to nie może być dreamin ! :face-crying::face-crying::face-crying: