to raczej dwie nuty, widziałam w programie do zgrywania charakterystyczną, minimalną sekundową przerwę właśnie gdy zaczyna się ta melodia dać wam to jako jedno czy jako dwie oddzielne ? na chwilę obecną daję jako jedne :
amazonka -- w dzisiejszych wieczornych wiadomosciach na TVP1 bylo cos mowione o tych nutac -- nie wiem co i ile, bo zdarzylem na ostatnie slowa, ze ta muzyka cieszy sie spora popularnoscia w internecie (jakos tak) -- zajrzyj na strone TVP i przejrzyj te wiadomosci :face-smile:
Serdeczne podziękowania dla Amazonki za tę melodię z chórem i bez, właśnie tego od wczoraj szukam, to niestety żaden z tych utworów, które wymieniła, przepiękny utwór, który wczoraj towarzyszył konduktowi Pary Prezydenckiej z Balic do Kościoła, a dzisiaj Prezydenta Kaczorowskiego z Katedry do Wilanowa
poszukuje muzyki ktora leciala w tle wiem tylko tyle ze to Fryderyka Chopina jakiś f-moll ale nigdzie nie moge znalezc:(((( znacie to?? jak ktos ma tytul czy co kolwiek napiszcie ja juz dlugo szukam i nic nie moge znalezc:( bede baardzo wdzieczna. pozdrawiam:)
Odpowiedzi
dać wam to jako jedno czy jako dwie oddzielne ?
na chwilę obecną daję jako jedne :
tytułu nie znam, "pożyczyłam" utwór z filmiku na stronie tvp :p
Z góry dziękuję.
[link:speedyshare.com]
I to nie jest Lorenc
Jakby ktos wiedzial to bede wdzieczny