Igloo

Pobieranie danych...

co to za piosenka

Odpowiedzi

• adamp3adamp3 Użytkownik
    Rocky - Gonna Fly Now

NIE WIESZ TEGO?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • joaskajoaska Użytkownik
    Pobieranie danych...
    Joaska spóźniłaś się:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
    och... przecież panie mają pierwszeństwo, więc mógłbyś być kulturalniejszy! ;P
  • A czy to ma jakieś znaczenie kto z was był szybszy?
    ojej... nie można się podroczyć? oczywiście, że nie ma znaczenia. liczy się wysoki procent rozpoznanych utworów.
    oczywiście:face-smile:
    Joaska, widzę, że często zaglądasz na stronkę Rozpoznajemy i niedawno się zarejestrowałaś. Ale uważaj, bo to uzależnia..:face-devil-grin:
    wiem wiem, kiedyś robiłam to samo na forum muzycznym... mam nadzieję, że się nie uzależnię. ale robię sobie przerwy w nauce i zgaduję utwory. dobry sprawdzian dla mojej wiedzy muzycznej ;P chociaż martwi mnie, że większość pyta o utwory techno... znam, ale wolę "zgadywanki" starych utworów ;P
    Widać, że posiadasz sporą wiedzę muzyczną - to bardzo dobrze. Wolisz stare kawałki (każdego rodzaju) i zapewne słuchasz wielu gatunków muzy. Od Mike'a Oldfielda poprzez pop, inne do dobrego techno. To tak jak ja:face-smile: Ale dzisiaj, wśród tego wszechobecnego chłamu też można wynaleźć jakąś perełki.
    Np.:
    Pobieranie danych...

Pobieranie danych...

Jeżeli chcesz wiele "klasyków" Możesz napisać do mnie maila.
    Mam ich całą bazę:face-smile:
    Ja się na razie wyłączam. Cześć!
    napisałam! :P
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.