nie szukam konkretnych gatunków muzycznych....czekam na perełki,które mnie zachwycą....na codzień nie słucham takiej muzy,ale niektóre wpadły mi w ucho....np:
na przyklad ^ nie słucham tego typu piosenek,polecili mi je znajomi i jestem nimi zachwycona....gdybym potrafiła określić czego szukam to sama bym sobie znalazła i zabawa w poszukiwanie bylaby przednia =)
stara, o uja Ci chodzi ;D ten portal od tego jest....szukamy szukamy szukamy a jak nas cos nie zadowoli na 100% to szukamy dalej. A piosenka tak zapewne ten jej "mhroczny" klimat chyta Cie za serce noale mnie nie =)
młoda, nikt Ci pytać nie zabrania ale widzisz ...tutaj bywają tez dzieciaki ( jak widać na Twojej osobie) więc, słonko, pytaj bardziej kulturalnie. Jak będziesz nadal taka "słodka" to Ci nikt nie odpowie w wątku choćbyś odświeżała co tydzień, ja sama się trzy razy zastanowiłam zanim w ogóle zdecydowałam się odezwać do Twojej szanownej chamskiej osoby :d
a że Cię nie chwyta za serce .. .wpierw trzeba je mieć :]
Odpowiedzi
albo
albo
albo
na przyklad ^ nie słucham tego typu piosenek,polecili mi je znajomi i jestem nimi zachwycona....gdybym potrafiła określić czego szukam to sama bym sobie znalazła i zabawa w poszukiwanie bylaby przednia =)
PIN - bo to co dla mnie
Oraz:
Tłoku & Jula - Nadal kocham
albo
czekam na więcej
masz, bardzo fajny utwór, polecam
A piosenka tak zapewne ten jej "mhroczny" klimat chyta Cie za serce noale mnie nie =)
a że Cię nie chwyta za serce .. .wpierw trzeba je mieć :]