szukam piosenki gdzie na początku jest jakby chór afrykańskich męskich wokali a następnie śpiewa kobieta nie mam pojecia jak ta nuta sie nazywa :P byłbym wdzięczny za pomoc pozdro :D a do tych od hip hopu to znam 2 tytuły "coolio- gangsta paradise" i "luniz - i've got 5 on it":face-devil-grin:
Hej :) dzisiaj ok. 18,50 chwilke przed wieczornymi faktami leciała taka fajna piosenka, w refrenie miała cos ` halo` ale beyonce to nie była... Byłabym wdzieczna baaardzo za pomoc :):*
dzis tzn 5 listopada okolo godziny 14 moze pozniej albo przedtem leciala włoska piosenka podobna jakby to byla religijna jedynie co zapamietalem ze slow to dla ciebie i te 2 slowa powtarzaja sie ze 2 razy pod rzad
Ej dziś tj. 06.11.09 o godz 13:51 leciała taka super piosenka (jedna z nowszych albo troszkę starszych - ale nie na tyle że stara - mogła miec gora z pół roku ;p) i suzkam jej tytułu... błagam pomóżcie...
dzisiaj 9.11.2009 ok godziny 16.30 leciała piosenka na RMF FM która śpiewa dziewczyna i ze słów pamiętam tylko że w refrenie było coś "free life..." zaczynała sie spokojnie. Prosze pomówżcie bo jest śliczna. A jest może gdzieś dostępne archiwum puszczanych w radiu piosenek?:face-crying:
Jak się nazywa ta piosenka z RMF FM gościu to śpiewa jakiś i w refrenie chyba jest coś takiego jak "story"ale nie jestem pewny xD wiem ze nie za dużo ale może ktoś bedzie wiedzieć o co chodzi ?? prosze o pomoc
hejka...szukam piosenki która leciała 2.12. okolo godziny 18.30...siewa to kobieta i sa tam takie kawalski muzyki jakby ktos gral na no sama nie wiem harmonii,organach...nie wiem..ale ta muzyka jest w tej piosence np akcent-stay with me...błagam!
Odpowiedzi
2. Craig David - Walking Away (?)
a ramówki z radia są dostępne tutaj: http://www.odsluchane.eu ;]