Dobra, dobra, a teraz zastanówmy się co to za melodia ? ^_^ Może wszyscy zamieścmy sobie w opisach na gg/naszych klasach/ skype i kij wie co, linka do tej piosenki? i może ktoś w końcu zgadnie co to za tytuł? :D Tutaj link znaleziony w innym temacie, tej samej piosenki
no to był kawałek którego szukaliśmy tutaj przez pół roku ponad i znalazł się ktoś kto pomógł..coprawda w mniej bassowej wersji ale zawsze:) zaraz ci napiszę
damy rade :)zalogowalem sie na forum z muzyka trance wczoraj zapodalem linka ([link:patrz.pl]) z fragmentem tej piosenki ,mam opis na gg i czekam na odzew .
rozrzuciłam tę nutę gdzie się tylko dało i otrzymałam taką sugestię : "Groove Coverage.... Prawdopodobnie" , kto ma jakieś inne pomysły albo zna na tyle Groove Coverage, że może potwierdzić ?
co do nuty z wątku ... i jakieś postępy w szukaniu ? ja myślę że dopóki autor wątku nie powie mniej więcej skąd to ma to można se szukać, zapytałam o tę nieszczęsną nutę na last.fm gdzie mi powiedziano : "obstawiam że nazwa to "stop the tears" a po akcencie to chyba będą niemcy albo jakiś skandynawski kraj. raczej wykluczałbym USA czy Wielką Brytanię"
Odpowiedzi
http://rozpoznajemy.pl/account/4218/
ja tu tylko sprzątam
Może wszyscy zamieścmy sobie w opisach na gg/naszych klasach/ skype i kij wie co, linka do tej piosenki? i może ktoś w końcu zgadnie co to za tytuł? :D
Tutaj link znaleziony w innym temacie, tej samej piosenki
asia
kiedys szukalem kolesiowi przez miesiac bo na slub mialo byc:
http://rozpoznajemy.pl/muzyka-piosenka/8034/where-is-beautiful-girl-where-is-beautiful-boy/#Item_0
, kto ma jakieś inne pomysły albo zna na tyle Groove Coverage, że może potwierdzić ?
hmmmm już sam nie wiem gdzie mam szukać... :(
co do nuty z wątku ... i jakieś postępy w szukaniu ? ja myślę że dopóki autor wątku nie powie mniej więcej skąd to ma to można se szukać, zapytałam o tę nieszczęsną nutę na last.fm gdzie mi powiedziano : "obstawiam że nazwa to "stop the tears" a po akcencie to chyba będą niemcy albo jakiś skandynawski kraj.
raczej wykluczałbym USA czy Wielką Brytanię"
no i to tyle, ktoś wie więcej ? :p