Muzyki Z Filmików Na Youtube
Znalazłam parę filmików (z Miecza Prawdy), ale chodzi mi o muzykę w tle.
Nie mam pamięci do tytułów, niektóre są stare.. miałam je kiedyś na kompie ale gdzieś zgubiłam, chciałam je ściągnąć.. i oczywiście tu ujawnia się moja pamięć do tytułów :face-sad:
A więc podaję:
1.
2.
3.
4. Tu wiem: And I'd give up forever to touch you - ale kogo to piosenka?
5.
6. To dla chętnych:
Znacie chyba: Bring Me to Life, jak by co:
Niestety słyszałam to w radiu i to przez niecałą minutę.. więc tytułu nie znam.. ale jak ktoś lubi tego typu muzykę to może będzie widział o co mi chodziło, wystarczy sam tytuł.. bo jak by co na youtube znajdę sobie to :face-smile:
Z góry dzięki i POZDRAWIAM :face-devil-grin:
Nie mam pamięci do tytułów, niektóre są stare.. miałam je kiedyś na kompie ale gdzieś zgubiłam, chciałam je ściągnąć.. i oczywiście tu ujawnia się moja pamięć do tytułów :face-sad:
A więc podaję:
1.
Pobieranie danych...
2.
Pobieranie danych...
3.
Pobieranie danych...
4. Tu wiem: And I'd give up forever to touch you - ale kogo to piosenka?
5.
Pobieranie danych...
6. To dla chętnych:
Znacie chyba: Bring Me to Life, jak by co:
Pobieranie danych...
- słyszałam ostatnio podobną piosenkę, też w tym stylu, w stylu wcześniej tu podanych.. tylko on była nowsza, ale zaje-fajna :face-monkey: Niestety słyszałam to w radiu i to przez niecałą minutę.. więc tytułu nie znam.. ale jak ktoś lubi tego typu muzykę to może będzie widział o co mi chodziło, wystarczy sam tytuł.. bo jak by co na youtube znajdę sobie to :face-smile:
Z góry dzięki i POZDRAWIAM :face-devil-grin:
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Bo w tej piosence: "Luzky Ones.. I now, we are any looking was" czy jakoś tak, bo nie znam dokładnie angielskiego :face-crying:
To mam jeszcze 2 - już ostatnie, jak ktoś będzie wiedział to proszę o posta tutaj :face-smile:
Może chociaż o tych się dowiem, bardzo je potrzebuję, a oto one:
Pozdrawiam ROZPOZNAWACZY :face-devil-grin:
2 Red - Never Be the Same
2. The Lightning Strike - Snow Patrol
3. Bif Naked - Lucky