Hejka piosenka której poszukuję jest bardzo stara, jest to polska ballada rockowa. Pamietam tylko króciutki fragment tej piosenki: "obudź się, do cholery obudź się..." i więcej ani kawałeczka nie mogę sobie przypomnieć :) Może ktoś ją pamięta:)
właśnie....niektórym się wydaje że google jest dobre na wszystko....ja znam ten kawałek i mam na końcu języka...myślę intensywnie jakby co :face-devil-grin:
SZUKAM TAKIEJ PIOSENKI ::::: namalowany szpet na twarzy, on przypominal mi by marzyc, sen sie spelnil ja to wiem, podarowal mi ten dzien , odslonil oczy me i zakochalam sie, spelnil wiele dobrych drog, wykradł smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cud uwolnil serce me od zdarzen, stał za bukietem roz i wrazen sen sie spelnil ja to wie ,podarowal mi ten dzien, odslonil oczy me i zakochalam sie , spelnil wiele dobrych drog, wykradl smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cud sen sie spelnil ja to wiem podarowal mi ten dzien odslonil oczy me i zakochalam sie, spelnil wiele dobrych drog, wykradl smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cu
namalowany szpet na twarzy, on przypominal mi by marzyc, sen sie spelnil ja to wiem, podarowal mi ten dzien , odslonil oczy me i zakochalam sie, spelnil wiele dobrych drog, wykradł smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cud teledysk, śpiewa tą piosenke blondynka w koncercie życzeń. kto to jest? jak to znaleśc?
Odpowiedzi
Napotkano pewne problemy
Przepraszamy - twój komentarz został uznany za spam!
Spróbuj inaczej sformułować wiadomość, lub zaloguj się.
Napotkano pewne problemy
Napotkano pewne problemy
Napotkano pewne problemy
sen sie spelnil ja to wiem, podarowal mi ten dzien , odslonil oczy me i zakochalam sie, spelnil wiele dobrych drog, wykradł smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cud
uwolnil serce me od zdarzen, stał za bukietem roz i wrazen
sen sie spelnil ja to wie ,podarowal mi ten dzien, odslonil oczy me i zakochalam sie , spelnil wiele dobrych drog, wykradl smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cud
sen sie spelnil ja to wiem podarowal mi ten dzien odslonil oczy me i zakochalam sie, spelnil wiele dobrych drog, wykradl smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cu
sen sie spelnil ja to wiem, podarowal mi ten dzien , odslonil oczy me i zakochalam sie, spelnil wiele dobrych drog, wykradł smutek z moich ust odslonil oczy me i zakochalam sie to cud
teledysk, śpiewa tą piosenke blondynka w koncercie życzeń. kto to jest? jak to znaleśc?