Jak Ktoś Mi Powie Co to Jest to Narmalnie Bedzie Cud
Piosenkę, o którą mi chodzi usłyszałem jak miałem jakieś 4 lata (teraz mam 22). to szło mniej więcej tak (jest to powtarzający się refren tej pisneki):
on you .... we can get the .......
ready for you (yeeeah)
ready for you
on you .... we can get the ....
ready for you (yeahh)
ready for youuu
refren napewno śpiewa sam koleś, natomiast reszta chyba wspólnie z babeczkę (o ile dobrze pamiętam). Ogólnie piosenka jest szybka i wesoła (nie jakieś tam smuty czy koncert biednego, samotnego kochanka). Właśnie jedyne co pamiętam to kilka słów z tego refrenu i melodię. Szukałem już na you tobe wrzucie wykopie itp. ale jak sie nie zna konkretnego tytułu to można sobie co najwyżej zanucić. Dlatego proszę jeśli ktoś może znać albo kojarzyć o co mi chodzi (mimo szczątkowych informacji jakie podałem) to niech mi napisze. proszę proszę proszę!!!
ready for you (yeeeah)
ready for you
on you .... we can get the ....
ready for you (yeahh)
ready for youuu
refren napewno śpiewa sam koleś, natomiast reszta chyba wspólnie z babeczkę (o ile dobrze pamiętam). Ogólnie piosenka jest szybka i wesoła (nie jakieś tam smuty czy koncert biednego, samotnego kochanka). Właśnie jedyne co pamiętam to kilka słów z tego refrenu i melodię. Szukałem już na you tobe wrzucie wykopie itp. ale jak sie nie zna konkretnego tytułu to można sobie co najwyżej zanucić. Dlatego proszę jeśli ktoś może znać albo kojarzyć o co mi chodzi (mimo szczątkowych informacji jakie podałem) to niech mi napisze. proszę proszę proszę!!!
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
ready for you (yeeeah)
ready for you
jakbys to zagra lnieco szybciej-bylo bu latwiej
on you bath/bar? we can get the shon/show?
ready for you (yeeeah)
ready for you
w kazdym razie pierwszy wyraz to coś na "b" a drugi na "s"
kurde żebym pamiętał chociaż jakieś słowa ze zwrotki to było by super ale mi zapadł w pamięci tylko ten rytniczny refren. A może wrzycajcie propozycje to bede sprawdzał czy to jest to. Jak tutaj tego nie znajde to już kaplica bedzie chyba.