Zabiorę Cię właśnie tam - Tomasz Karolak (39 i pół) Do U Care - Blog 27 (plyta Before I'll die) When you're gone - Avril Lavigne - ta jest SUPERSUPERSUPERSUPER!!! Buźka (my mamy na dyskotekach super DJ'ów) :)
Samba pa ti - Carlos Santana Będę gdzieś - Farba I wanna know what love is - Rappers Against Racism ride it - Jay Sean Far away - Nickelback if you belive - Sasha senza una donna - Zucchero feat. Paul Young The miracle of love wham - george michael :-):-)Pozdrawiam :-)
Lifehouse - Learn You Inside Out i piosenka EVERYTHiNG tego samego zespolu :) La Bouche - Love how you love me La Bouche - Say youll be mine La Bouche - Do you still need me k-ci_and_jojo-all_my_life Kasia Kowalska - Tak mi ciebie brak Loverboy - Heaven in your eyes Shakin' Stevens - Teardrops meat loaf - i'd do anything for love Bryan Ferry - Slave To Love marillion-kayleigh
ONA - Kiedy powiem sobie dość Karolona Kozak - Razem zestarzejmy sie RH+ - Po prostu miłość Ania Dąbrowska - Nie ma nic Edyta Bartosiewicz - Gdy Ciebie zabraknie Agnieszka Włodarczyk - Bez makijażu Popiół - Okno na świat itp itd...
Sinead o connor - nothing compares to you sting - shape of my heart marillion - lavender norah jones - turn me on aerosmith - crazy brayan adams - please forgive me metallica - nothing else matters barbara streisand - woman in love
Avril Lavigne - Keep holding on Britney Spears - Everytime Demon vs Heartbreaker - You are my high Dj Cammy - Dancing In The Dark ( poszukaj oryginalnej wersji ;p) Dukat - Góraleczko Emmanuel Moire-Le roi soleil Enrique Iglesias - Somebodys Me Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka Hillary duff - Someone's Watching Over Me Janusz Radek- Dziękuję za miłość Jessica Simpson - When You Told Me You Loved Me Leona Lewis - Yesterday Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty Leona Lewis - Better In Time Lifehouse - Everything (Smallville Theme) Linda Kiraly - Can't Let Go Mandy Moore - Could've Been Mandy Moore - Its Gonna Be Love Monika Brodka-Gdziekolwiek jestes Nelly Furtado - In Gods Hands Natalia Lesz -Fall Paweł Nowak - Imię deszczu Piotr Rubik - Most Dwojga Serc RBD - Tu Amor Rihanna - Take a bow Sara May-Nie odejde kochanie Kolor- Nie Odejdę Od Ciebie Tomasz Karolak - Zabiore Cie wlasnie tam (39 i pół)
Pewnie nie wzystkie sie nadają do tanczenia, ale jesli lubisz wolne kawałki to polecam. ;) moze jeszcze weekend- za miłosc mą. pozdraiwam ;)
fm static - tonight Kelly Clarkson - breakaway Miley Cyrus - the climb Sum 41 - So long goodbye Ne-Yo - So sick secondhand serenade - your call :face-smile:
--> Michael Bolton - A Love So Beautiful --> Michael Bolton - Missing You Now --> Ten Sharp - You --> George Michael - Jesus To A Child --> George Michael - Faher Figure --> George Michael - Cereless Whisper --> Nazareth - Love Hurts --> Kenny Rogers - Through The Years --> Julio Iglesias - Mammy Blue --> Jason Donovan - Sealed With A Kiss --> Beverley Craven -The Winner Takes It All (ver. 1993) --> Juliette - The Last Unicorn --> Mandy More - A Walk To Remember --> Secret Garden - Prayer --> No Mercy - When I Die --> Gary Moore - Still Got The Blues --> Boris Gardner - I Wanna Wake Up With You --> Celine Dion ft. Peabo Bryson - The Beauty And The Beast --> Chris De Burgh - Lady In Red --> Peabo Bryson ft. Roberta Flack - Tonight I Celebrate My Love For You --> Josh Groban - My Confession --> Katie Melua ft. Eva Cassidy - What A Wonderful World --> Katie Melua - It's Only Pain --> Lamb - My Angel Gabriel --> Laura Pausini - One More Time --> Mark Medlock ft. Dieter Bohlen - Unbelievable --> Mary J Blige ft. Bono - One --> Percy Sledge - When A Man Loves A Woman --> Peter Skellern - You`re A Lady
--> Kancelaria - Poprowadź Mnie --> Kancelaria - Zabiorę Cię Właśnie Tam --> Gregly - Przytuleni --> Michał Bajor - Moja Miłość Największa --> Paulla - Od Dziś --> Art Cafe - 7 Minut Na Miłość --> Jacek F.K. - Być W Niebie --> Karolina Kozak - Razem Zestarzejmy Się --> Kostek Yoriadis - Tak Kochać Tylko Ciebie --> Robert Rozmus - Mówili Na Nią Słońce --> Urszula - Dziś Już Wiem --> XO ft. Gemini - Od Ciebie O Krok --> Ziyo - Magiczne Słowa --> Kasia Wilk - Pierwszy Raz --> Kindla - Z Kimś Takim Jak Ty --> Koke - Uwierzyć Na Nowo --> Pectus - To Co Chciałbym Dać --> Seweryn Krajewski - Najpiękniejsza --> Seweryn Krajewski - Wielka Miłość --> Seweryn Krajewski - Uciekaj Moje Serce --> Martyna, Ryszard Smaruj - Bez Ciebie Życie Boli --> Tomasz Żółtko - Kochaj Mnie I Dotykaj --> Universe ft. Beata Kozidrak - Tyle Chciałem Ci Dać --> Universe - Zostań Ze Mną, Jeśli Kochasz
--> Yiruma - Kiss The Rain --> Kenny G - Forever In Love --> Kenny G - Relax --> Kenny G - Songbird --> Richard Clayderman - Ballade Pour Adeline --> Henry Mancini - Moon River (Soundtrack - Breakfast At Tiffany's) --> Soundtrack - Once Upon A Time In America --> Secret Garden - Songs From A Secret Garden --> Makis Ablianitis - Love Secret
Ja również postaram się zapodać kilka ciekawych pioseneczek , a oto one : -Tomasz Karolak - nie zostawiaj mnie , zabiorę cie właśnie tam -Edyta Bartosiewicz - ostatni , przemoknięte serca miast -David Gray - This years love -Josef Hedinger - about being alone -Jula feat fab. - nie puszcze cie -Varius manx Anita Lipnicka - wolne ptaki -Hey - mimo wszystko -Life house - You and me
Odpowiedzi
JACEK SKUBIKOWSKI - było nas dwoje
Do U Care - Blog 27 (plyta Before I'll die)
When you're gone - Avril Lavigne - ta jest SUPERSUPERSUPERSUPER!!!
Buźka (my mamy na dyskotekach super DJ'ów) :)
Będę gdzieś - Farba
I wanna know what love is - Rappers Against Racism
ride it - Jay Sean
Far away - Nickelback
if you belive - Sasha
senza una donna - Zucchero feat. Paul Young
The miracle of love
wham - george michael
:-):-)Pozdrawiam :-)
La Bouche - Love how you love me
La Bouche - Say youll be mine
La Bouche - Do you still need me
k-ci_and_jojo-all_my_life
Kasia Kowalska - Tak mi ciebie brak
Loverboy - Heaven in your eyes
Shakin' Stevens - Teardrops
meat loaf - i'd do anything for love
Bryan Ferry - Slave To Love
marillion-kayleigh
Karolona Kozak - Razem zestarzejmy sie
RH+ - Po prostu miłość
Ania Dąbrowska - Nie ma nic
Edyta Bartosiewicz - Gdy Ciebie zabraknie
Agnieszka Włodarczyk - Bez makijażu
Popiół - Okno na świat itp itd...
sting - shape of my heart
marillion - lavender
norah jones - turn me on
aerosmith - crazy
brayan adams - please forgive me
metallica - nothing else matters
barbara streisand - woman in love
Britney Spears - Everytime
Demon vs Heartbreaker - You are my high
Dj Cammy - Dancing In The Dark ( poszukaj oryginalnej wersji ;p)
Dukat - Góraleczko
Emmanuel Moire-Le roi soleil
Enrique Iglesias - Somebodys Me
Grzegorz Tomczak - Niebieska piosenka
Hillary duff - Someone's Watching Over Me
Janusz Radek- Dziękuję za miłość
Jessica Simpson - When You Told Me You Loved Me
Leona Lewis - Yesterday
Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty
Leona Lewis - Better In Time
Lifehouse - Everything (Smallville Theme)
Linda Kiraly - Can't Let Go
Mandy Moore - Could've Been
Mandy Moore - Its Gonna Be Love
Monika Brodka-Gdziekolwiek jestes
Nelly Furtado - In Gods Hands
Natalia Lesz -Fall
Paweł Nowak - Imię deszczu
Piotr Rubik - Most Dwojga Serc
RBD - Tu Amor
Rihanna - Take a bow
Sara May-Nie odejde kochanie
Kolor- Nie Odejdę Od Ciebie
Tomasz Karolak - Zabiore Cie wlasnie tam (39 i pół)
Pewnie nie wzystkie sie nadają do tanczenia, ale jesli lubisz wolne kawałki to polecam. ;) moze jeszcze weekend- za miłosc mą. pozdraiwam ;)
Do- Follow Me
Uwielbiam te piosenki!One są piękne!Aż przez nie płakać sie da!:face-crying::face-smile::face-smile:
Kelly Clarkson - breakaway
Miley Cyrus - the climb
Sum 41 - So long goodbye
Ne-Yo - So sick
secondhand serenade - your call :face-smile:
Moja propozycja wygląda następująco:
--> Michael Bolton - A Love So Beautiful
--> Michael Bolton - Missing You Now
--> Ten Sharp - You
--> George Michael - Jesus To A Child
--> George Michael - Faher Figure
--> George Michael - Cereless Whisper
--> Nazareth - Love Hurts
--> Kenny Rogers - Through The Years
--> Julio Iglesias - Mammy Blue
--> Jason Donovan - Sealed With A Kiss
--> Beverley Craven -The Winner Takes It All (ver. 1993)
--> Juliette - The Last Unicorn
--> Mandy More - A Walk To Remember
--> Secret Garden - Prayer
--> No Mercy - When I Die
--> Gary Moore - Still Got The Blues
--> Boris Gardner - I Wanna Wake Up With You
--> Celine Dion ft. Peabo Bryson - The Beauty And The Beast
--> Chris De Burgh - Lady In Red
--> Peabo Bryson ft. Roberta Flack - Tonight I Celebrate My Love For You
--> Josh Groban - My Confession
--> Katie Melua ft. Eva Cassidy - What A Wonderful World
--> Katie Melua - It's Only Pain
--> Lamb - My Angel Gabriel
--> Laura Pausini - One More Time
--> Mark Medlock ft. Dieter Bohlen - Unbelievable
--> Mary J Blige ft. Bono - One
--> Percy Sledge - When A Man Loves A Woman
--> Peter Skellern - You`re A Lady
--> Kancelaria - Poprowadź Mnie
--> Kancelaria - Zabiorę Cię Właśnie Tam
--> Gregly - Przytuleni
--> Michał Bajor - Moja Miłość Największa
--> Paulla - Od Dziś
--> Art Cafe - 7 Minut Na Miłość
--> Jacek F.K. - Być W Niebie
--> Karolina Kozak - Razem Zestarzejmy Się
--> Kostek Yoriadis - Tak Kochać Tylko Ciebie
--> Robert Rozmus - Mówili Na Nią Słońce
--> Urszula - Dziś Już Wiem
--> XO ft. Gemini - Od Ciebie O Krok
--> Ziyo - Magiczne Słowa
--> Kasia Wilk - Pierwszy Raz
--> Kindla - Z Kimś Takim Jak Ty
--> Koke - Uwierzyć Na Nowo
--> Pectus - To Co Chciałbym Dać
--> Seweryn Krajewski - Najpiękniejsza
--> Seweryn Krajewski - Wielka Miłość
--> Seweryn Krajewski - Uciekaj Moje Serce
--> Martyna, Ryszard Smaruj - Bez Ciebie Życie Boli
--> Tomasz Żółtko - Kochaj Mnie I Dotykaj
--> Universe ft. Beata Kozidrak - Tyle Chciałem Ci Dać
--> Universe - Zostań Ze Mną, Jeśli Kochasz
--> Yiruma - Kiss The Rain
--> Kenny G - Forever In Love
--> Kenny G - Relax
--> Kenny G - Songbird
--> Richard Clayderman - Ballade Pour Adeline
--> Henry Mancini - Moon River (Soundtrack - Breakfast At Tiffany's)
--> Soundtrack - Once Upon A Time In America
--> Secret Garden - Songs From A Secret Garden
--> Makis Ablianitis - Love Secret
C.D.N. :)
Pozdrawiam.
-Tomasz Karolak - nie zostawiaj mnie , zabiorę cie właśnie tam
-Edyta Bartosiewicz - ostatni , przemoknięte serca miast
-David Gray - This years love
-Josef Hedinger - about being alone
-Jula feat fab. - nie puszcze cie
-Varius manx Anita Lipnicka - wolne ptaki
-Hey - mimo wszystko